مدیرعامل ستاد دیه:

همکاری شهرداری و قوه قضاییه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاثیرگذار است

مدیرعامل ستاد دیه کشور با تاکید بر ضرورت همکاری سه جانبه شهرداری تهران، ستاد دیه و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، گفت: این همکاری ضمن کنترل آسیب های اجتماعی از وقوع آن نیز پیشگیری می کند.
کد خبر: ۵۱۴۷۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱ - 18August 2015

همکاری شهرداری و قوه قضاییه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاثیرگذار است

به گزارش سرویس اجتماعی دفاع پرس به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، سید ا"سدالله جولایی" مدیرعامل ستاد دیه کشور در بازدید روز گذشته خود از مددسراهای خاوران و بوستان شوش گفت: مددجویان این اماکن به دلیل عدم آگاهی، غفلت و بی توجهی در برخی از امور اجتماعی گرفتار آسیب ها می شوند.

وی افزود: عمده مشکلات به وجود آمده در جامعه مربوط به عدم آگاهی شهروندان از حقوق اجتماعی خودشان مربوط است که لازم است در این زمینه مسوولان ذیبربط حقوق و مسایل اجتماعی را برای صاحبان حق توضیح داده و افراد را با قوانین مدنی خودشان آشنا کنند.

جولایی با تاکید بر تشریح دقیق حقوق شهروندان بویژه در شهرهای بزرگ، افزود: لازم است همه افراد جامعه در برابر مسایل اجتماعی از جمله صدور چک های بانکی، ضمانت بدون تحقیق از افراد متقاضی وام، تعهدات مربوط به مهریه و مواردی از این دست با علم و آگاهی دقیق نسبت به عواقب این مسایل مالی اقدام کنند.

مدیرعامل ستاد دیه کشور خاطرنشان کرد: یکی از دلایل محکومیت های حبس در کشور مربوط به همین بی اطلاعی و عدم آگاهی مناسب نسبت به قوانین و مقررات بعضا ساده اجتماعی است.

جولایی افزود: 27 نهاد متولی امر در بحث فرهنگسازی باید مردم را بر حسب وظایف ترسیم شده نسبت به حقوق شان آگاهی داده و در زمینه پیشگیری از ورود ناخواسته افراد به زندان ها و گرفتار شدن خیل عمده هموطنان در منجلاب های بزرگی اجتماعی برای اقشار مختلف اجتماعی به ویژه نوجوانان، برنامه های مدون و مستمری داشته باشند.

وی تاکید کرد: آموزش های خانوادگی و شهروندی از نیازهای ضروری و اساسی جامعه امروز ما به شمار می آید.

این مقام افزود: اگر مسایل ایمنی، قوانین راهنمایی و رانندگی به دقت رعایت شود شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه بوده و از هزینه های بسیاری در راستای آبادانی کشور صرفه جویی خواهیم کرد.

جولایی یادآور شد: طلاق و آسیب های شکل گرفته از این امر بیشتر به همین عدم آگاهی شهروندان مربوط می شود؛ شهرداری کلان شهرها به ویژه شهرداری تهران با داشتن امکانات فراوان از جمله ظرفیت های بالای فرهنگسراها، مراکز آموزشی و سرای محلات می تواند در آموزش به شهروندان پیش قدم باشند.

وی گفت: استفاده از رسانه های شهرداری در جهت حبس زدایی و کاهش حداکثری معضلات تلخی چون اعتیاد و فحشا موثر هستند؛ با توجه به اهمیت ام القرای ایران با بکارگیری تمام امکانات و ظرفیت های شهرداری تهران می توانیم علاوه بر پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی غیرقابل جبران در بحث درمان بسیاری از مشکلات عیان و پنهان این کلانشهر اقدامات خوبی را با همکاری نهادها انجام دهیم.

جولایی با تاکید بر ضرورت همکاری سه جانبه بین شهرداری تهران، ستاد دیه کشور و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، افزود: همکاری سه جانبه و صمیمانه شهرداری ، قوه قضاییه و ستاد دیه بهترین و موثرترین راه برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی محسوب شده و منشاء خیرات زیادی خواهد بود.

مدیرعامل ستاددیه کشور با اشاره به معضل مخدر و اعتیاد در کشور، اظهار کرد: امید است با همکاری مشترک نیروهای انتظامی، قضائی و نهادهای متولی در امر پیشگیری تهران بزرگ را به الگویی در خصوص مدیریت کنترل آسیب های اجتماعی تبدیل کنیم.

بنا به این گزارش  اولین ساعات بامداد روز گذشته اسدالله جولایی مدیر عامل ستاد دیه کشور، محمد باقر الفت معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به همراه حجت السلام امرودی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به منظور آشنایی بیشتر از وضعیت مددجویان بی خانمان و کارتن خواب مددسراهای خاوران و بوستان شوش (واقع در منطقه 12 تهران) از این اماکن بازدید کردند.

در حال حاضر سه سامانسرای خاوران و اسلامشهر ویژه آقایان و سامانسرای لویزان ویژه بانوان، در راستای ارائه خدمات به بی خانمانها و کارتن خوابها فعالیت دارند که شبانه از ساعت 19 الی 7 صبح برای اقشار آسیب پذیر اجتماعی به ارائه امکاناتی چون آشپزخانه، حمام، سرویس های بهداشتی، سالن استراحت و نیز یک وعده غذا گرم و صبحانه می پردازند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها