به گزارش دفاع پرس از شیراز، سی امین نشست کشوری و اولین نشست استانی «کتابخوان» در شیراز برگزار شد.
در این نشست، دکتر بهزاد مریدی اظهار داشت: فعالیت اقتصادی در یک جامعه بدون دانستن رفتارهای اقتصادی و اجتماعی مردم آن امکان پذیر نیست.
وی تصریح کرد: چگونه در کشورهای دیگر کتابخانه ها محل تجمع مردم است ولی در کشور ما چنین رفتارهایی دیده نمی شود؟
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: ایستگاه های تاکسی باید کنار کتابخانه ها باشند تا مردم به آنجا رجوع کنند و در اثر مجاورت با کتاب ملموس شوند.
در ادامه، نویسنده و پژوهشگر حوزه فرهنگ و آداب و رسوم مردم فارس گفت: فرهنگ مردم یک کشور یا مکتوب است که از گذشته باقی مانده و یا فرهنگ شفاهی است که سینه به سینه و نسل به نسل نقل شده تا به امروز رسیده است و ما وظیفه داریم که آن را به نسل های بعدی منتقل کنیم.
ابوالقاسم فقیری از تالیف کتاب هایی درباره ضرب المثل های شیراز، واسونک و کتابی درباره زندگی خود خبرداد و افزود: بیش از ۸۰ نفر در فارس در زمینه فرهنگ مردم این استان مشغول به کار و دارای آثار تالیفی و کتاب هستند.
علی نویدگویی ،مدیر انتشارات نوید شیراز با تاکید بر این که در کنار این آداب و سنن آفت هایی نیز هست که در طول ۵۰ سال اخیر بیشتر شده است، تصریح کرد: گویش، لهجه و باورهای مردم هویت هر قوم است بلکه در تعریف قوم ابعاد جغرافیایی یا جمعیت مهم نیست بلکه اعتقادات و آداب رسوم مردم است که شناسنامه آن هاست.
به گزارش دفاع پرس، در ادامه، تعدادی از کتابداران، نویسندگان و ناشران به معرفی کتاب های خود پرداختند.
انتهای پیام/