مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس سمنان:

میدان «جهاد تبیین»، میدان جنگ روایت‌هاست

«سلامی» گفت: میدان «جهاد تبیین»، میدان جنگ روایت‌هاست، بازگویی و روایت صحیح از شرایط فعلی کشور و یادآوری گذشته بهترین روش برای مقابله با دشمن است.
کد خبر: ۵۱۶۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴ - 13April 2022

سرهنگ «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس، اظهار داشت: از واژه جهاد این گونه برداشت می شود که همواره جهاد در مقابل دشمن است. منظور از جهاد تبیین روشنگری در رابطه با سیاه نمایی‌هایی است که دشمن علیه نظام اسلامی انجام می دهد. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون سختی های زیادی اعم از ترور و جنگ و تحریم را متحمل شده‌ایم اما رویش‌های ما به مراتب بیشتر از ریزش‌ها بود و این ها همه از ثمرات روشنگری‌های انقلاب و دفاع مقدس است.

وی گفت: جنگ تحمیلی هشت ساله، اولین حمله به ایران است که دشمن باتمام قوا و ناجوانمردانه به خاک ما حمله کرد و رزمندگان ما با دست خالی و بدون کمک قدرت‌های خارجى و با ایمان راسخ توانستند در برابر دشمن بایستند و حتی یک وجب از خاک کشور را به بیگانگان ندهند و عظمت و شکوه انقلاب اسلامی ایران حاصل مجاهدت و از خودگذشتگی مردم ایران است.

سلامی ادامه داد: میدان «جهاد تبیین»، میدان جنگ روایت‌هاست. در شرایطی که جبهه  دشمن یک صدا، دست به تحریف تاریخ و دستاوردهای جمهوری اسلامی را دارد، بازگویی و روایت صحیح از شرایط فعلی کشور و یادآوری گذشته بهترین حربه برای مقابله با دشمن است.

‌مدیر‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سمنان عنوان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ۴۳ سال گذشته نتوانستند با جنگ نظامی، تحریم اقتصادی، ترور، تهدید و اقدامات تجزیه طلبانه  انقلاب را از حرکت بازدارند و امروز بر روی عملیات روانی، جنگ شناختی، ادراکی و جنگ رسانه‌ای متمرکز شده‌اند و به دنبال نفرت افکنی و ترویج یاس و ناامیدی هستند. 

وی  تاکید کرد: در چنین برهه حساسی باید در راستای تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی به صورت جدی و با عزم راسخ گام برداشته شود، که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز چنین موضوعی را مطالبه کرده‌اند. در موضوع تبیین انقلاب اسلامی و دستاورد‌های انقلاب و دفاع مقدس وظیفه داریم اهداف آن را برای همگان به ویژه نسل امروز بیان کنیم.

این مسئول گفت: نسل جوان دوران دفاع مقدس را ندیده‌اند و از خودگذشتگی‌ها و مخاطرات آن دوران اطلاع ندارند و امروز یکی از موضوعات درمیدان تبیین تولید محتواست، بازتولید فرهنگ ایثار و شهادت به آشنایی نسل جوان با قهرمانان ملی که کشور ما را در برابر جهانیان و تاریخ سربلند کردند، کمک می‌کند. شهیدان قهرمانان ملی و بهترین الگو برای جوانان و آینده‌سازان کشور هستند، الگوگیری جوانان از شهدا به این معناست که آن ایثار، از خودگذشتگی، ایمان، فداکاری، جوانمردی و فضیلت‌های شهیدان را در زندگی خود الگو قرار دهند و اگر در این زمینه غفلت شود، بدون تردید ارزش‌ها جای خود را به ضدارزش ها خواهد داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار