آیت الله آملی لاریجانی:

رعایت اخلاق حرفه‌ای برای همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها اهمیت دارد

رئیس قوه قضاییه با اشاره به این مطلب که بروز برخی مشکلات میان قوه قضاییه و وزارت بهداشت به لحظا کثرت نیرو طبیعی است گفت: رعایت اخلاق حرفه‌ای برای همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها اهمیت دارد ولی در دستگاه قضا مهم‌تر است.
کد خبر: ۵۱۶۳۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳ - 22August 2015

رعایت اخلاق حرفه‌ای برای همه دستگاه‌ها و ارگان‌ها اهمیت دارد

به گزارش سرویس اجتماعی دفاع پرس، آیت الله "صادق آملی لاریجانی" رییس قوه قضاییه در دیدار مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی تهران در محل حوزه ریاست قوه قضاییه اظهار داشت:  باتوجه به برخی حوادث پیش آمده باید بگویم هیچ وقت علاقه و توقع نداریم به جامعه پزشکی توهینی روا شود اما از طرف دیگر قوه قضاییه توقعاتی دارد و گمان می کنیم بسیاری از این حوادث به جای مانور دادن در رسانه ها، بهتر است با درایت تدبیر شود.

رییس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: گاهی رسانه ای شدن برخی موارد نه تنها در رفع مشکل کمک نمی کند که خود، موجب ایجاد حاشیه هایی نیز می شود.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به مصاحبه یکی از مسوولان نظام پزشکی فارس با رسانه تصریح کرد: این مسوول نظام پزشکی در این مصاحبه گفته بود، قاضی به بیمارستان مراجعه کرد و طرف از انجام کار اباء نموده که قاضی همان جا طرف را خواباند و شلاقش زد که این گفته اصلا درست نیست.

رییس دستگاه قضا ادامه داد: برخی از حوادث ربطی به دستگاه قضا ندارد مثلا قاضی دستور می دهد و کیفیت اجرا با مامور نیروی انتظامی است و به قوه قضاییه مربوط نمی شود.

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد که اگر صنفی بخواهد برای خود وجهه ای درست کند، صحیح نیست.

وی با بیان این که قضات ما متدین هستند و به مسایل انسانی توجه دارند، گفت: ممکن است گاهی از ناحیه پزشک یا قاضی تخلفاتی صورت بگیرد که قابل رفع است.

رییس قوه قضاییه گفت: بحث های مهم ترین در ارتباط با دستگاه قضا و پزشکی مانند سلامت، محیط زیست و غذا وجود دارد و نهادهای مربوطه و قوه قضاییه می توانند در این امور با هم همکاری کنند.
 
وی با توصیف وضع هوا در کلان شهرها به ویژه در تهران ادامه داد: همه ما داریم سرب، مصرف می کنیم و دستگاه قضا، محیط زیست و وزارت بهداشت می توانند به همدیگر در رفع این مشکلات کمک کنند.
 
آیت الله آملی لاریجانی به بحث پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشگیری از وقوع جرم بحث بسیار بزرگی است که وظیفه دستگاه قضایی و دیگر نهادهاست و جامعه پزشکی می تواند درخصوص سلامت روحی کمک قابل توجهی به دستگاه قضا ارایه دهد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: ما در قوه قضاییه تلاش میکنیم به بحث کرامت انسانی و کرامت ناشی از دانش احترام بگذاریم و در این راستا دغدغه خود در هنگام ورود به قوه قضاییه را اخلاق حرفهای عنوان کردیم و بر همین اساس معاونت فرهنگی تأسیس شد تا برخورد با مراجعین، متهمین و حتی محکومین به درستی شکل گیرد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: اخلاق حرفهای برای همه دستگاهها و ارگانها اهمیت دارد ولی در دستگاه قضا، مراجعین فراتر از سایر ارگانها از ما انتظار دارند چرا که برخی از آنها دچار مشکلاتی شدهاند پس قاضی باید توجهای ویژه به این موضوع در رفتار خود داشته باشد.

وی گفت: من وزیر بهداشت را قبل از تصدی این سمت به تدیّن میشناختم ضمن اینکه با سازمان نظام پزشکی نیز همکاری خوبی داریم و سازمان پزشکی قانونی که زیرمجموعه قوه قضاییه است نیز میتواند پل ارتباطی خوبی بین دستگاه قضا و جامعه پزشکان باشد.

وی گفت: خانم مرضیه وحید دستجردی نیز از زمان انتصاب به عنوان مشاور پزشکی تلاشهای خوبی انجام دادند و هماکنون به دنبال راهاندازی تشکیلات مرکز سلامت قوه قضاییه هستیم تا بدین واسطه پارهای مشکلات حل شود.

لاریجانی در خصوص موضوع پیشگیری از وقوع جرم نیز گفت: جامعه پزشکی میتواند برای موضوع پیشگیری از وقوع جرم به دستگاههای ذیربط از جمله قوه قضاییه در حوزه سلامت روحی با استفاده از روشهای معقول پزشکی کمک کند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: در زندانها نیازمند حضور روانشناسان هستیم همچنین در قوه قضاییه نیز به علت فرسایشی بودن شغل قضاوت، روانشناسان میتوانند به سلامت قوه قضاییه کمک کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها