به گزارش خبرنگار دفاعپرس از شهرکرد، «غلامعلی حیدری» در نشست صمیمی با مدیران رسانههای چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند، اظهار کرد: جلسات با اصحاب رسانه تداوم خواهد داشت.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: امروز دشمن در جنگ نرم با ابزارهای رسانهای بهدنبال استعمار فرهنگ، جنگ ادراکی و جنگ شناختی است و بهفرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی اصحاب رسانه در خط مقدم این جنگ قرار دارند و بهعنوان پیشتازان این عرصه ارکان نظام و مرزهای فرهنگی را حفظ میکنند.
وی عنوان کرد: باتوجه به انتظارات رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ بازسازی، نوسازی، چابکسازی و اثربخشی ساختارهای رسانه ضرورت دارد، امروز اصحاب رسانه رسالت مهمی برای خروج از محاصره تبلیغات منفی دشمنان دارند.
حیدری با اشاره به اینکه لازم است اطلس رسانهای چهارمحال و بختیاری تهیه شود، توضیح داد: ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با هماندیشی اصحاب رسانه نسبت به تهیه این اطلس اقدام کنند، باید با استفاده از نظرات فرهیختگان و صاحبنظران رقابت سالم در بین رسانهها ایجاد شود و همچنین رسانههای غیرفعال نیز فعال شوند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه علاقهمند به تعامل با رسانهها هستیم، عنوان کرد: مدیران نیز بر تعامل با اصحاب رسانه اهتمام ویژه داشته باشند.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی برای توسعه جهشی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۱ پیشبینی شده است، گفت: در فاز اول درصدد هستیم تا نرخ بیکاری استان به متوسط کشوری برسد، تحقق برنامه ۱۴۰۰ نیز در دستور کار قرار دارد، پیگیریهای خوبی برای تخصیص اعتبار به پروژههای نیمهتمام در استان صورت گرفت.
حیدری خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۱، حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی برای چهارمحال و بختیاری پیشبینی شده بود که امکان تحقق این درآمد در استان وجود نداشت، با پیگیریهای متعدد هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای پیشبینی شده استان در حوزه مالیات کسر شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۷۰۰ پروژه نیمهتمام در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: تکمیل این پروژهها میتواند در استان تحول ایجاد کند، در سفر ریاست جمهوری به استان اعتبارات قابل توجهی به این پروژهها اختصاص پیدا میکند و تکمیل پروژههای عمرانی در سال ۱۴۰۱ سرعت میگیرد.
وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری در بخش محورهای مواصلاتی دچار ضعفهای فراوان است، گفت: باید تلاش کنیم با ایجاد کریدورهای ارتباطی استان را از بن بست خارج کنیم، برای تکمیل محورهای مواصلاتی همچون شهرکرد به شلمزار، بن به داران، سامان به نجفآباد، فارسان به کوهرنگ، صمصامی به بازفت و پروژه راهآهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد اعتبارات خوبی اختصاص پیدا کرده است.
حیدری با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در شعار سال، تولیدات دانشبنیان را مورد تاکید قرار دادهاند، یادآور شد: باتوجه به ظرفیتهای بسیار خوب در حوزه کشاورزی در چهارمحال و بختیاری، تمرکز بر دانشبنیان شدن تولید در حوزه کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است، باید از کشاورزی به شیوه سنتی به شیوههای نوین حرکت کنیم، باید تولید محصولات باغی ارتقا پیدا کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای توسعه استان از تمامی ظرفیتها استفاده خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: از سرمایهگذاران برای مشارکت در اجرای پروژههای مختلف و اشتغالزا استفاده خواهیم کرد و رسانهها در ترغیب سرمایهگذاران میتوانند موثر باشند.
حیدری افزود: در انتصاب مدیران پاکدستی، جهادی بودن، انقلابی بودن، جوانگرایی مورد تاکید است، تلاش شده تا عدالت در انتصابات مدنظر قرار بگیرد، میانگین سنی بسیاری از مدیران ۱۰ تا ۱۵ سال کمتر شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه بهدنبال هیاهو و جنجال نیستیم، یادآور شد:، اما برای پیگیری حقوق مردم اقدامات خوبی در حال انجام است، برای حل مشکلات از نظر نخبگان استفاده میکنیم.
وی بیان کرد: بهدنبال تامین آب شرب پایدار از مجاری قانونی هستیم، این مسئله از مسئولان کلان کشور مورد پیگیری قرار میگیرد، در سال گذشته، حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آبرسانی بن به بروجن اختصاص یافت.
حیدری با بیان اینکه جلسات با اعضای خانه مطبوعات، اعضای بسیج رسانه و... بهصورت فصلی برگزار خواهد شد، عنوان کرد: حضور رسانهها در فضای مجازی ضرورت دارد، باید محتواهای تولید شده توسط خبرنگاران در فضای مجازی منتشر شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: مطالبات اصحاب رسانه از دستگاههای اجرایی مورد توجه قرار بگیرد، زیرا این قشر پیش قراولان فرهنگ هستند، همچنین بحث بیمه خبرنگاران مورد پیگیری قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ شود که به سوالات خبرنگاران بهطور شفاف پاسخ دهند، این مسئله جزو وظایف مدیران است.
حیدری با تاکید کرد: برای حفظ منابع آبی مصمم هستیم، تونل بهشتآباد فاقد مجوزات زیستمحیطی است و قانونی نیست.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تدوین برنامههای کوتاه مدت، میانمدت و بلندمدت برای توسعه استان، توضیح داد: برنامه ۱۴۲۰ توسط سازمان برنامه و بودجه بر اساس آمایش سرزمین تدوین خواهد شد.
انتهای پیام/