مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران:

نخستین نشست پژوهشگران در مازندران برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: نخستین نشست پژوهشگران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، دوشنبه 9 شهریور برگزار می شود.
کد خبر: ۵۱۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹ - 26August 2015

نخستین نشست پژوهشگران در مازندران برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، احد جاودانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، با اشاره به اهمیت امر پژوهش در کشور، گفت: وجود اتاق فکر در هر سازمان موجب ترقی آن شده و از ابتلا به کاستی های اداری جلوگیری خواهد کرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان این نکته که شورای راهبردی پژوهش برای نقد عملکردی سازمان تحت عنوان اتاق فکر در این اداره کل به زودی تشکیل خواهد شد، اذعان کرد: با تشکیل این شورا و بررسی آیین نامه پیشنهادی شورای راهبردی پژوهش و مشارکت پژوهشگران نخبه درون سازمانی ، قدم های بعدی در این مورد برداشته خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: دوشنبه 9 شهریور نخستین نشست این شورا با حضورکارشناسان نخبه و پژوهشگران درون سازمانی از سرتاسر ادارات تابعه در استان، تشکیل خواهد شد.

انتهای  پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار