به گزارش دفاعپرس از ساری، حجت الاسلام «محمدصادق اکبری» رئیس کل دادگستری استان مازندران امروز در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حضور باشکوه، عظیم و میلیونی مردم روزهدار در این راهپیمایی به جهان و جهانیان ثابت خواهد کرد که ما همواره پشت سر مظلومان عالم و در مقابل زورگویان خواهیم ایستاد.
رئیس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، یادآور یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین یادمانها و میراث بهجا مانده از حضرت امام خمینی (ره) یعنی روز جهانی قدس است که مبارزه با رژیم اشغالگر قدس را به نمادی از همبستگی، وحدت و یکپارچگی امت اسلامی و سمبل ظلم ستیزی و قیام ملت مظلوم فلسطین علیه اشغالگران قدس تبدیل کرد.
وی افزود: قضات و کارکنان اداری دستگاه قضایی استان در کنار مردم متدین و همیشه در صحنه استان، همسو و همراه با اقشار گوناگون ملت ایران در سراسر کشور در راهپیمایی باشکوه و دشمن شکن روز قدس شرکت کردند و با آرمانهای امام خمینی کبیر (ره) و رهبر معظم انقلاب در دفاع از قدس شریف پیمانی دوباره بستند.
انتهای پیام/