به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «عدی عبدالهادی» از رهبران ائتلاف پارلمانی الفتح عراق از نقش مهم سازمان الحشد الشعبی در مبارزه با گروه تروریستی داعش قدردانی کرد.
عبدالهادی به پایگاه خبری المعلومه گفت که نقش الحشد اللشعبی در عرصه امنیتی عراق، مهم و بسیار کارآمد است؛ به ویژه در مناطق آزاد شدهای که در مبارزه با تروریسم، با مشکلات بزرگتری روبروست.
وی همچنین خبر داد، پس از آزادسازی شهرهای عراق از دست داعش، طرفهای حامی این گروه تروریستی، به ویژه نهادهای اطلاعاتی خارجی، قصد داشتند نسل سوم داعش را در عراق به وجود آورند.
این مسئول عراقی خاطر نشان کرد، هدف این کشورها، ادامه عملیاتهای مجرمانه داعش و بر هم زدن ثبات داخلی عراق بود، ولی الحشد الشعبی این توطئه را ناکام گذاشت.
عبدالهادی در پایان تصریح کرد، الحشد الشعبی کاری کرد که ۱۰ بخش مهم در استان دیالی که محل اصلی فعالیت داعش بود، به مناطقی بدل شود که از نظر امنیتی دارای ثبات است و صدها خانواده را نیز به محل زندگیشان بازگرداند.
در همین ارتباط، نیروهای الحشد الشعبی پنجشنبه گذشته عملیات امنیتی گستردهای را در منطقه «جرف النصر» در شمال استان بابل و کوههای «حمرین» در استان صلاحالدین آغاز کردند.
در استان بابل، نیروهای تیپ ۴۷ الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی اقدام به پاکسازی و گشت و تفتیش در مناطق مختلف کردند. این عملیات از منطقه «البهبان» آغاز شد و نیروهای عراقی تا منطقه «مقبرة الرویعیه» پیش رفتند.
نیروهای الحشد همزمان عملیات دیگری را در مناطق کوهستانی در شمال شرق استان صلاحالدین آغاز کردند. در این عملیات تیپ ۲۲ الحشدالشعبی به همراه نیروهای ارتش حضور داشتند. الحشد، این عملیات را در ادامه عملیات «اراده سخت» و با هدف پاکسازی نهایی تروریستهای داعش و ممانعت از سازماندهی دوباره آنها اعلام کرد.
این عملیاتها در شرایطی است که منابع امنیتی عراق در خصوص بازگشت دوباره داعش هشدار میدهند. در این راستا وبگاه اوراسیا، روز سه شنبه در گزارشی نوشت که با گذشت نزدیک به پنج سال از پایان خلافت ادعایی داعش در عراق، اما همچنان تروریستها در قالب هستههای کوچک در مناطق بیابانی و کوهستانی و صعب العبور فعالیت دارند.
به گفته منابع عراقی، تروریستهای داعش از سال ۲۰۲۱ بر میزان فعالیتهای خود افزودهاند و تخمین زده میشود که هماکنون بالغ بر هشت هزار تروریست داعشی در عراق حضور دارند که چهار هزار نفرشان فعالیت دارند و مابقی نیز در قالب هستههای خاموش درون جوامع سنینشین منتطر فرصتی برای ورود به عرصه میدانی هستند.
انتهای پیام/ 112