نماینده مردم در مجلس:

دولت سیزدهم سه‌گانه اقتصاد، سلامت و آموزش را به‌درستی مدیریت کرد

محسنی بندپی دولت سیزدهم را موفق در مدیریت سه‌گانه اقتصاد، سلامت و آموزش دانست و گفت: دولت در واکسیناسیون عمومی هم در حد استاندارد جهانی عمل کرد.
کد خبر: ۵۱۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵ - 01May 2022

دولت سیزدهم سه‌گانه اقتصاد، سلامت و آموزش را به درستی مدیریت کرد

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «محمدعلی محسنی بندپی» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره عملکرد دولت سیزدهم در خصوص میزان واکسیناسیون عمومی مردم در برابر ویروس کرونا، اظهار داشت: یکی کار‌های مهم دولت، تجمیع همه نیرو‌ها و هم افزایی برای واردات واکسن و تولید آن در کشور بود که خوشبختانه منجر به سرعت قابل توجه واکسیناسیون عمومی مردم شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس آمار تاکنون حدود ۷۰ درصد جمعیت کشور، ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کردند. از این آمار در دنیا به عنوان واکسیناسیون گسترده نام برده می‌شود.

نماینده مردم نوشهر و چالوس با اشاره به ناشناخته بودن بیماری کرونا در ابتدای شیوع آن گفت: این عامل سبب شده بود در ابتدای شیوع بیماری، همه مردم نسبت به واکسیناسیون همکاری نکنند و مقاومت‌هایی صورت گرفت. اما در دولت سیزدهم با افزایش آگاهی دادن به مردم، بسیاری حتی دز سوم واکسن کرونا را هم دریافت کردند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه واکسیناسیون سبب افزایش مقاومت افراد در برابر بیماری می‌شود، عنوان کرد: برخی از مردم به بیماری‌های شدید مبتلا می‌شوند که واکسن از مرگ و میر آن‌ها جلوگیری خواهد کرد. یا برخی از افراد که مبتلا به کرونا شدند با توجه به برخورداری از واکسن، نیازی به بستری شدن طولانی در بیمارستان نداشتند.

بندپی با بیان اینکه واکسیناسیون عمومی هزینه نظام سلامت را بسیار کاهش داد، افزود: دولت سیزدهم در سه‌گانه اقتصاد، سلامت و آموزش باید تصمیم سختی می‌گرفت که کدام یک از این سه بخش را در ابتدای دولت مورد توجه بیشتر قرار دهد. اما دولت به درستی هر سه بخش را مدیریت کرد تا تورم تا حدودی مهار شود و فضای آموزش حضوری به دلیل تعداد بالای واکسیناسیون عمومی از سر گرفته شده و در حوزه سلامت هم میزان مرگ و میر ناشی از کرونا به زیر ۳۰ نفر برسد.

این نماینده مجلس با تاکید براینکه همچنان باید پروتکل‌های بهداشتی مورد توجه مردم قرار بگیرد، اظهار داشت: اینکه به صرف دریافت دز‌های واکسن، شیوه نامه‌ها بهداشتی مقابله با کرونا را رعایت نکنیم درست نیست. بلکه باید همچنان فواصل اجتماعی را رعایت کرد و از اجتماعات غیرضرور دوری کنیم تا ویروس کرونا از جامعه بشری دور شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: همچنان بیش از هزار نفر از افراد جامعه در روز به کرونا مبتلا می‌شوند و حدود ۳۰ نفر از هم‌وطنان ما نیز متاسفانه جان خود را به دلیل ابتلا به این ویروس از دست می‌دهند. بر همین اساس باید همچنان شیوه نامه‌های بهداشتی حفظ شود و نظارت دولت بر آن ادامه یابد تا وارد پیک هفتم کرونا نشویم.

بندپی درباره مردمی که به نزدن واکسن اصرار دارند، اظهار داشت: اینکه عده‌ای به نزدن واکسن اصرار دارند، برای سلامت جامعه خوب نیست. البته وقتی یک بیماری خاص در یک فردی است، این موضوع به خود او مربوط است. اما وقتی این بیماری به صورت مسری شیوع پیدا می‌کند، حضور فرد واکسن نزده در جامعه نه تنها سبب خواهد شد که خودش را درگیر کند بلکه مسبب ابتلای افراد جامعه خواهد شد.

وی درباره ارائه راهکاری برای ترغیب افرادی که علاقه به زدن واکسن ندارند، یادآور شد: معمولا دولت‌ها در چنین مواردی اجبار را در دستور کار قرار می‌دهند که معتقدم هیچ اجباری، رفتار پایداری در مردم ایجاد نمی‌کند و پیشنهاد می‌دهم رسانه‌ها آگاهی مردم را افزایش دهند.

بندپی با اشاره به تجربه بستن کمربند ایمنی خودرو که در گذشته از ترس پلیس و جریمه نشدن انجام می‌شد، خاطرنشان کرد: پس از افزایش آگاهی مردم توسط رسانه‌ها، شاهد بودیم مردم در جاده‌ها و حتی در سطح شهر بدون حضور پلیس، نسبت به بستن کمربند ایمنی اقدام می‌کنند که این ناشی از همان آموزش رسانه‌ای برای تغییر رفتار پایدار است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها