به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان عصر امروز در مراسمی به مناسبت سالگرد تاسیس بیمارستان رسول اعظم ( ص) بیروت، اظهار داشت: موضوع ربوده شدگان اعزاز به خوشی تمام شد و از دست اندرکاران این پرونده تشکر می کنیم. بازگشت ربوده شدگان اعزاز به آغوش خانواده امید را در دل اشخاصی که حالتهای مشابه مواجهند، زنده کرد.
سید حسن نصرالله با اشاره به اینکه با استفاده از تجربه این پرونده باید پرونده سایر ربوده شدگان را پیگیری و چارچوب آن را ترسیم کرد، افزود: نسبت به شهروندان لبنانی که در جریان رویدادهای سوریه ربوده شدند، احساس مسئولیت داریم و با برادرانمان در سوریه درباره موضوع دو کشیش ربوده شده، همکاری می کنیم.
لزوم حل تمام پرونده های ربوده شدگان
وی با تاکید بر لزوم حل تمام پرونده های آدم ربایی و مفقود شدگان تصریح کرد: باید برای تمام پرونده های آدم ربایی مسئول مشخص کرد؛ زیرا اگر مسئول تعیین شود، هیچ پرونده ای در هرج و مرج و تنش گم نمی شود. باید به جای به مزایده گذاشتن مساله ربوده شدگان و مفقودان طرف رسمی برای پیگیری موضوع مشخص شود.
دبیرکل حزب الله لبنان همچنین بر عزم مقاومت و حزب الله برای پیگیری وضعیت نیروهای خود تاکید و خاطرنشان کرد: مکتب مقاومت باقی گذاشتن زندانیان و حتی پیکرهای شهدا در دست دشمن را نمی پذیرد. پیگیری مساله ربوده شدگان اعزاز و آزادی آنان نشانه آن است که ما برای شهروندانمان احترام قائلیم. ما ملتی هستیم که برای خودش احترام قائل است. اگر برای خود احترام قائلیم باید تمام پرونده ها را به دور از اختلاف های سیاسی باز کنیم.
چهار دیپلمات ایرانی توسط صهیونیست ها ربوده شدند
وی با بیان اینکه باید پرونده ربوده شدگان اعزاز به منظور آگاهی از علت اصلی ربودنشان مورد بررسی قرار گیرد، افزود: آمارهای موجود حاکیست، 17 هزار نفر از جمله چهار دیپلمات ایرانی در جریان اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی ربوده شدند. رژیم صهیونیستی مسئول جان شهروندان لبنانی ناپدید شده در دوران حمله است و باید تمام پرونده های انسانی موجود با دشمن صهیونیستی، سوریه و داخل لبنان باز شود.
سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: وعده آزادی زندانیان زن را یک سال قبل از دولت سوریه گرفتیم؛ اما طرف دیگر بی توجهی از خود نشان داد.
پرونده امام موسی صدر از مهمترین پرونده هاست
دبیر کل حزب الله همچنین خاطرنشان کرد: کشورهایی که ادعا می کنند دوست لبنان بوده و میزبان "موسی کوسا" هستند، می توانند درباره مساله امام موسی صدر کمک کنند. دولت لیبی با تحقیق با السنوسی درباره پرونده امام موسی صدر مخالفت کرد. موسی کوسا و السنوسی در دستگاه اطلاعات قذافی بودند؛ بنابراین قادرند مکان بازداشت امام موسی صدر را مشخص کنند.
وی گفت: نباید با پرونده امام موسی صدر به طور رسمی برخورد کرد و تمام مسئولیت ها را به گردن نبیه بری انداخت. برای برادران ایرانی به منظور مداخله مجدد و گفت و گو با مقام های لیبی درباره پرونده امام موسی صدر پیام فرستادیم.
نصرالله با تاکید براینکه پرونده امام موسی صدر و همراهانش از مهمترین پرونده هاست، عنوان کرد: مساله امام موسی صدر یک مساله ملی است که باید برای آن تلاش مضاعف نمود.