به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بوشهر، سرهنگ «محمد کرمی» مدیر تاریخ سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در کارگاه آموزشی تاریخنگاری توصیفی نقش استانها در دفاع مقدس به میزبانی ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان بوشهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با اشاره به مأموریت نگارش تاریخ توصیفی نقش استانها در دفاع مقدس بر اساس پروژههای 68 گانه به سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در اواخر سال 1399 اظهار داشت: به منظور محقق کردن منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، مبنی بر جلوگیری از فراموشی و تحریف تاریخ، این امر به این سازمان محول شد.
وی با بیان اینکه سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس از همان ابتدا جهت فهم دقیقتر و عمیقتر این امر، جلسات متعددی را در قالب شورای راهبردی و کارگروه تخصصی تاریخ برگزار کرد که خروجی آن، تهیه و تدوین دستورالعملی بود که در 12 مرداد سال گذشته به مراکز استان ها ارسال شد گفت: از آن زمان تا کنون، اقدامات خوبی به منظور ریلگذاری این مهم صورت پذیرفته است.
مدیر تاریخ سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: بیتردید هر طرح، ایده و یا پدیدهای، از هنگام مطرح شدن، با رویکردهای مختلفی، گاه مثبت و گاه منفی مواجه است که طرح نگارش تاریخ توصیفی نقش استانها نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست.
کرمی ضمن بیان اینکه در این مسیر، گروهی در نقش منتقد ظاهر شدهاند، که در نتیجه بر موانع، مشکلات، مسائل، محدودیتها و محذورات متمرکز میشوند که متأسفانه این رویکرد و نگاه برگرفته از یأس و ناامیدی است تصریح کرد: البته انتقاد سازندۀ این گروه می تواند نکاتی را جهت تعمق و تدبر بیشتر به ما گوشزد کند؛ اما بخش افراطی این گونه تفکر دستاوردی جز استیصال به همراه نخواهد داشت.
این مسئول عنوان کرد: در مقابل دسته منتقدان گروهی دیگر از فرهیختگان هستند که با امیدواری همراه با صبوری و بردباری، توأم با خوشبینی واقعگرایانه به طرح و ایدۀ جدید نگاه میکنند.
کرمی در ادامه با اشاره به اینکه اگر که حرکت را آغاز کردیم و قدمهای کوچک و باثبات برداشتیم و موانع مسیر را با قوۀ خرد و اندیشه برطرف کردیم قلهای را که در نظر اول قابل دست یافتن نیست در نهایت فتح خواهیم کرد بیان داشت: نگاه ما در نگارش تاریخ توصیفی نقش استانها در دفاع مقدس مبتنی بر رویکرد امید توأم با خوش بینی واقع گرایانه است و شعاری که برای این مهم انتخاب کردهایم «بیاییم حرکت کنیم» است.
وی با تاکید بر اینکه پایه و اساس هر گونه پیشرفتی آموزش است افزود: ما بر این باوریم که تحول و پیشرفت واقعی آرام و تدریجی اتفاق میافتد و از هر فرصتی در جهت توانمندسازی خود باید استفاده کنیم تا به رشد و بالندگی بیشتر برسیم.
کرمی مهمترین مشکل و مانع بر سر راه هر کاری را تردید در تواناییها دانست و گفت: تردید در حقیقت، محصول ترس و توهم انسان است. با وحدت، همدلی و کسب مهارت بیشتر با استفاده از ظرفیتها، قابلیتها و توان علمی سراسر این سرزمین پهناور اسلامی و بر اساس آمایش سرزمینی، برای رسیدن به هدفی مشترک با انجام کارهای مفید و ماندگار، قدمهایی باثبات برداریم.
وی گفت: سه مقوله جدیت، تعهد و سازماندهی را مستلزم تحقق اهداف خواند و خاطرنشان کرد: قطعاً خواهیم توانست با خرد جمعی و همفکری، آینده را در مسیر حرکت خود قرار دهیم و آینده را بسازیم.
انتهای پیام/