به گزارش خبرنگارانتظامی دفاع پرس، سردار سرتیپ پاسدار "اسکندر مومنی" جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور در حاشیه نخستین دوره آموزشی کشوری متمرکز روسا و فرماندهان رده های پلیس پیشگیری و کلانتری های سراسر کشور در جمع خبرنگاران در خصوص امنیت کنونی کشور اظهار داشت: اکنون امنیت از نقطه ی صفر مرزی تا قلب شهرهایکشور در پهنه ایران زمین در شرایط مطلوبی برقرار است.
جانشین فرمانده ناجا با بیان این مطلب که بیش از 240 تن مواد مخدر امسال کشف شده است، افزود: این مقدار کشف نشان دهنده ی افزایش 20 درصدی کشفیات است که این رقم نشان دهنده ی افزایش 20 درصدی است البته در مورد قتل سه درصد افزایش کشف و در مورد سرقت از منزل یک درصد افزایش داشته ایم.
مومنی در خصوص هشت میلیون سیم کارتی که احراز هویت نشده اند گفت: برای اپراتورها ظرفیت زمانی را مشخص کرده اند که باید در این مدت زمانی هیچ سیم کارتی بدون احراز هویت نماند و چنانچه سیم کارت های قبلی بدون هویت بوده اند ، باید احراز هویت یا ابطال شوند.
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی در مورد جمع آوری معتادان خیابانی گفت: در حوزه مواد مخدر، در بحث مقابله، تلاش های بسیاری شده و ادامه خواهد داشت بگونه ای که سالانه شهدای در این مسیر تقدیم نظام می شود.
مومنی با بیان اینکه امسال 240 تن مواد مخدر کشف شد، افزود: در بحث مقابله با مواد مخدر، اقدامات ناجا به تنهایی کافی نیست و لازم است تا تمام سازمان ها و حتی خانواده ها در این زمینه بویژه در حوزه پیشگیری کمک کنند زیرا یک بار تجربه مواد مخدر، راهی بی بازگشت خواهد داشت.
وی با اشاره به شهدایی که در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام وانقلاب شده است گفت: در این زمینه تلاش های زیادی صورت گرفته است اما برای اینکه بتوانیم تمامی معتادین را از سطح شهر جمع آوری کنیم نیاز بهمکان های برای نگه داری آنها داریم که قرار است برای 10 هزار نفر این مکان هاتهیه شود.
مومنی در خصوص برخورد پلیس با موارد غیر قانونی که در برخی از زمینه ها صورت می گیرد گفت: پلیس با تمام مصادیق مجرمانه و هنجار شکن که باعث ناانمی شود برخورد می کند و پس از هر گونه اطلاع رسانی حاضر خواهد شد.
جانشین فرمانده ناجا با بیان این مطلب که یکی از مهمترین رویکردهای پلیس مردم محوری و مشارکت مردم است تصریح کرد: پلیس افتخاری یکی از اصلی ترین مشارکت و اعتماد مردم به پلیس است که اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
سردار مومنی در خصوص گسترش فناوری های نوین اذعان داشت: یکی از موارد ضروری در نیروی انتظامی استفاده از تجهیزات به روز و نوین است که ما در تلاش هستیم در تمام حوزه های ناجا سامانه های هوشمند راارتقا دهیم تا بتوانیم اقدامات موثر تری را رائه دهیم.
انتهای پیام/