مسئول سازمان اردویی راهیان‌نور سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:

زائران راهیان‌نور باید مبلّغ ارزش‌های دفاع مقدس باشند

زائران راهیان‌نور باید مبلّغ ارزش‌های دفاع مقدس باشند سرهنگ «سپهوند» با بیان اینکه زائران راهیان‌نور باید خودشان مُبَلغ ارزش‌های دفاع مقدس باشند، گفت: اگر کسی کرامتی از شهدا می‌بیند، برای دیگران بازگو کند و همه ما بایستی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، متحد و همدل باشیم.
کد خبر: ۵۲۳۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴ - 18May 2022

زمینه اعزام همه علاقمندان اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی فراهم شود

سرهنگ «مرتضی سپهوند» مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در خرم‌آباد، با اشاره به آیین افتتاحیه اردو‌های راهیان‌نور سال ۱۴۰۱ در غرب و شمال‌غرب کشور که نیمه اردیبهشت سال‌جاری در منطقه عملیاتی «بازی‌دراز» واقع در استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در پانزدهم اردیبهشت، یک هزار و ۵۰۰ نفر از استان لرستان، برای حضور در این مراسم به‌منطقه عملیاتی «بازی‌دراز» اعزام شدند و شانزدهم اردیبهشت، به ارتفاعات «بازی‌دراز» صعود کرده و در این مراسم حاضر شدند.

سپهوند با بیان اینکه یک هزار و ۴۰۰ نفر از این عزیزان برادر و ۱۰۰ نفر خواهر بودند، گفت: در مجموعه ۷۰۰ نفر از اقشار تخصصی بسیج و ۸۰۰ نفر از عموم مردم از لرستان، در مراسم افتتاحیه اردو‌های راهیان نور سال ۱۴۰۱ شرکت کردند.

مسئول سازمان اردویی راهیان‌نور سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان تصریح کرد: مسافران مراسم افتتاحیه راهیان‌نور سال‌جاری استان لرستان، در قالب سه کاروان از شهرستان‌های «خرم‌آباد»، «بروجرد» و «کوهدشت» اعزام شدند.

وی با بیان اینکه راهیان‌نور می‌تواند گنجینه عظیم دفاع مقدس را انتقال دهد، ادامه داد: در سال گذشته ۶۰۰ نفر از دانشجویان لرستانی به منطقه عملیاتی «بازی‌دراز» اعزام شدند.

سپهوند تصریح کرد: اگرچه هر اردویی نیاز به فراهم کردن زیرساخت‌ها و مقدمات دارد، در بحث راهیان‌نور، شهدا خودشان راه‌گشا هستند و با توکل بر خدا و توسل به شهدا، شرایط این سفر معنوی تسهیل می‌شود.

مسئول سازمان اردویی، راهیان‌نور و گردشگری سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان عنوان کرد: بایستی مانند زیارتگاه‌های امامزادگان، شرایطی فراهم شود که همه علاقمندان اعزام به راهیان‌نور، در مناطق عملیاتی دوران هشت سال دفاع مقدس که حماسه‌آفرینی رزمندگان و شهدا را در سینه خود به یادگار دارند، حضور پیدا کنند.

وی با بیان اینکه زائران راهیان‌نور باید خودشان مُبَلغ ارزش‌های دفاع مقدس باشند، گفت: اگر کسی کرامتی از شهدا می‌بیند، برای دیگران بازگو کند و همه ما بایستی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، متحد و همدل باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین