درباره شهید فخری‎زاده؛

«تویی که نشناختمت» رونمایی شد

کتاب «تویی که نشناختمت» روایتی از زندگی شهید محسن فخری‌زاده در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد.
کد خبر: ۵۲۳۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۵ - 18May 2022

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‎پرس، کتاب «تویی که نشناختمت» روایتی از زندگی شهید محسن فخری‌زاده در سالن سرای اهل قلم سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران رونمایی شد.

قاضی‌زاده هاشمی: شهدای هستی‌ای بعد از شهادت نیز گمام‌اند

در ابتدا، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید ‌و امور ایثارگران، اظهار داشت: کتاب «تویی که نشناختمت» روایتی از زندگی شهید فخری‌زاده است اکه البته در این کتاب بخشی از زوایای زندگی این دانشمند هسته‌ای گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه شهدای هسته‌ای برای توسعه قدرت نرم ‌و سخت جمهوری اسلامی ایران نقش ایفا کردند، افزود: ‌شهید فخری‌زاده در جلوگیری از تهدیدهای نظام سلطه نقش مهمی داشت. البته شهدای هسته‌ای‌ بسیار مظلوم هم هستند، چون که مجبور بودند مهجور زندگی کنند و مهجور هم به فعالیت بپردازند.

قاضی‌‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه دشمنان ما چشم دیدن رشد و‌ پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را ندارند، تصریح کرد: به دلیل مشکلاتی که دانشمندان هسته‌ای دارند، آنها گمنام هستند؛ به طوری که از برخی شهدای هسته‌ای بعد از شهادت هم نمی‌توان نامی به زبان آورد.

وی با بیان اینکه چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و چه در دوران دفاع مقدس، سرداران و امیران مشهوری داشتیم، گفت: برای مردم سؤال است که این افراد چگونه به موفقیت رسیده‌اند؟ شهدای عزیز ما همچون شهید فخری‌زاده که در امتحان الهی نمرات بالایی آوردند، در مکتب امام حسین علیه‌السلام نیز دانشجوی ممتازی بودند و به سعادت ابدی رسیدند که باید همه هنرمندان، زندگی شهدای هسته‌ای را روایت کنند و با ابزار هنر رشادت‌های آن‌ها را به نمایش بگذارند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش برای معرفی شهدا در دولت جدید خبر داد و گفت: نهضت معرفی و شناسناندن شهدا به مردم، راه‌‌اندازی شده که امیدواریم بتوانیم در این زمینه شخصیت‌های حماسه‌ساز را به نسل‌های بعدی معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه کتاب «تویی که نشناختمت» بخش اندکی از شخصیت شهید فخری‌زاده را نشان داده است، تصریح کرد: این شهدا وجوه مختلفی در زندگی شخصی و خانوادگی، اجتماعی و سیاسی و حتی علمی دارند که باید تا فرصت داریم زندگی آن‌ها را ثبت کنیم. حضرت آقا فرمودند که هشت سال دفاع مقدس به اندازه ۴۰۰ سال ظرفیت فکری و تمدنی ایجاد کرده است. بر همین اساس، امیدواریم این نهضت را در بنیاد شهید با قوت ادامه دهیم.

اسلامی: فخری‌زاده فرصت‌آفرینی و فرصت‌سازی می‌کرد

در ادامه، «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: شهید فخری‌زاده واقعا انسان با اخلاق، ثابت قدم و مصمم در کار بود و در دوران خدمت یک‌لحظه ایشان را در چهره و فکر و بیان دچار تردید ندیدم.

وی با تاکید براینکه شهید فخری‌زاده ثابت‌قدم بودند و ایستادگی ایشان در حوزه فناوری‌های نوین زبانزد بود، گفت: شهید محسن فخری‌زاده ظرفیت بالایی در شناسایی نخبگان داشت و شایسته گزینی یکی از صفات بازر ایشان بود‌.

اسلامی فرصت‌آفرینی و فرصت‌سازی را از دیگر ویژگی‌های شهید فخری‌زاده دانست و تاکید کرد: در بحث کرونا شهید فخری‌زاده فرصت‌سازی و فرصت‌آفرینی کرد و با جمع‌آوری تیم نخبگانی برای گروه تولید واکسن کرونا وارد میدان شد و این مسئله نشان دهنده همین ظرفیت فرصت‌آفرینی ایشان بود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار