ورود کاروان خدام مطهر رضوی به بندرعباس

همراه با استقبال پر شور مردم، سه کاروان خدام مطهر رضوی وارد بندرعباس شدند.
کد خبر: ۵۲۶۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳ - 31May 2022

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان، در آستانه شب میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) خواهر گرامی امام رضا (ع) و آغاز دهه کرامت با استقبال پرشور آحاد مردم و خادمیاران رضوی استان هرمزگان در فرودگاه بین‌المللی شهدای پرواز ۶۵۵ بندرعباس خادمین حرم مطهر آستان با برکت حضرت علی‌ بن موسی الرضا (ع) وارد شهر بندرعباس شدند.

خادمین حرم مطهر رضوی به عنوان سفیران امام رئوف و حاملین پرچم مقدس و مطهر بارگاه نورانی حضرت علی‌بن موسی‌الرضا بنا است یازده روز میهمان مردم شریف استان هرمزگان باشند و ویژه برنامه‌های مختلفی را به مناسبت دهه کرامت ایام ولادت سراسر نور حضرت معصومه (س) و حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در استان تحت عنوان جشن‌های مردمی و بین‌اللملی زیرسایه خورشید استان هرمزگان اجرایی کنند.

در آیین استقبال از خادمین حرم مطهر رضوی گروه رزم‌نوازان نیروی دریایی ارتش به اجرای برنامه پرداختند.

حضور در امام‌زاده سید مظفر (ع) و شرکت در مراسم عطرافشانی و غبارروبی این آستان و حضور و تجدید بیعت با شهدای گمنام و ادای احترام به مقام شامخ آن‌ها و همچنین حضور در آیین اهتزار پرچم منقش به نام‌ مبارک علی‌ بن موسی الرضا (ع) از برنامه‌های امروز خادمان حرم مطهر خواهد بود.

انتهای پیام/ک

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار