رئیس جمهور در جمع خانواده‌های جانباخته آبادان:

مسئولین اجازه ندهند که مردم در ساختمان‌های ناایمن ساکن شوند

رئیسی گفت: از مسئولان می‌خواهم با نظارت دقیق بر ساختمان‌های ناایمن و بررسی شرایط آن‌ها نگذارند اگر ساختمانی ناایمن است، مردم در آن ساکن شوند.
کد خبر: ۵۲۶۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸ - 03June 2022

مسئولین اجازه ندهند که مردم در ساختمان های ناایمن ساکن شوندبه گزارش دفاع‌پرس از اهواز، رئیس جمهور که صبح امروز (جمعه) به صورت سرزده وارد آبادان شد و به محل حادثه متروپل رفت پس از بازدید میدانی از این محل در دیدار با خانواده جلیلیان که چهار عضو خانواده خود را در حادثه متروپل از دست دادند، به بازماندگان این حادثه تسلیت گفت و اظهار داشت: برخورد عبرت آموز با عوامل خاطی مهمترین اقدام دولت است و دولت اغماضی در این امر ندارد.

وی افزود: از مسئولان می‌خواهم با نظارت دقیق بر ساختمان‌های ناایمن و بررسی شرایط آن‌ها نگذارند اگر ساختمانی ناایمن است مردم در آن ساکن شوند، بلکه ساختمان بی درنگ تخلیه شود و نگذارند مردم در آن ساکن شوند تا در صورت امکان بتوان آن‌ها را مقاوم سازی کرد. 

رییس جمهور در ادامه به دیدار خانواده صالحیان پور در مینوشهر رفت که سه نفر از اعضای خانواده از جمله دو دختر خود را در حادثه متروپل از دست دادند. وی در این دیدار جان باختن دو دانش آموز این خانواده را نیز تسلیت گفت. 
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار