سرپرست موزه دفاع مقدس خرمشهر خبر داد؛

بزرگداشت هنرمند شهید «بهروز مرادی» در خرمشهر

بزرگداشت هنرمند شهید «بهروز مرادی» در خرمشهر حربی از برگزاری بزرگداشت شهید «بهروز مرادی» در روز جهانی صنایع دستی و تجلیل از هنرمندان شاخص استان خبر داد.
کد خبر: ۵۲۸۳۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶ - 12June 2022

بزرگداشت هنرمند شهید «بهروز مرادی» در خرمشهربه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اهواز، «عباس حربی» سرپرست مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خرمشهر امروز از برگزاری بزرگداشت شهید «بهروز مرادی» در روز جهانی صنایع دستی و تجلیل از هنرمندان شاخص استان خبر داد.

وی اظهار داشت: شهید «بهروز مرادی» دانشجوی صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان و خالق تابلوی معروف «به خرمشهر خوش آمدید؛ جمعیت 36 میلیون نفر» است که در 4 خرداد 1367 در شلمچه به شهادت رسید.

حربی افزود: این مراسم یادبود با همکاری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر، شهرداری خرمشهر، دانشگاه هنر اصفهان، منطقه آزاد اروند و مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خرمشهر در گلزار شهدای خرمشهر برگزار شد.

سرپرست مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خرمشهر در این مراسم گفت: زبان هنر ماندگارترین شیوه برای انتقال ارزش هاست و به همین دلیل است که تابلوی هنری و ورودی خرمشهر که ذوق و سلیقه شهید مرادی در زمان جنگ بود به یک نماد ماندگار برای این شهر تبدیل شده است.

غبارروبی و عطرافشانی مزار شهید «بهروز مرادی» پایان بخش مراسم گرامیداشت این هنرمند شهید خرمشهری بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین