امام جمعه ایلام:

دشمنان با سیاه‌نمایی، از ایران کشوری غرق در مشکلات نمایش می‌دهند

حجت‌الاسلام «کریمی‌تبار» گفت: دشمنان ایران اسلامی با سیاه نمایی و برجسته سازی مشکلات و دامن زدن به چالش‌ها سعی می‌کنند ایران را کشوری غرق شده در مشکلات و آماده فروپاشی نشان دهند.
کد خبر: ۵۲۹۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵ - 17June 2022

دشمنان با سیاه نمایی، از ایران کشوری غرق در مشکلات نمایش می‌دهندبه گزارش دفاع‌پرس از ایلام، حجت‌الاسلام «اله‌نور کریمی‌تبار» امام جمعه ایلام در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام اظهار داشت: در حالیکه مشکلات بسیار بزرگی در اسرائیل و آمریکا روی می‌دهد که رسانه‌های غربی به آن نمی‌پردازند یا گذرا از آن عبور می‌کنند، اما مسائل مربوط به ایران را بزرگ و غیرواقعی نشان می‌دهند.

وی افزود: در آمریکا دانش‌آموزان برای ایمنی در برابر حوادث تیراندازی مجبور به پوشیدن جلیقه‌های ضدگلوله شده‌اند که اگر این موضوع در ایران رخ می‌داد، سردمداران استکبار و رسانه‌های آنها کشور ما را به نقض امنیت کودکان محکوم می‌کردند.

خطیب جمعه ایلام گفت: برخی از رسانه‌های داخلی نیز خواسته یا ناخواسته در جبهه دشمن قلم می‌زنند و به اخبار منفی و مشکلات موجود بیشتر از نقاط قوت می‌پردازند، در حالیکه باید خط مشی این رسانه‌ها در راستای منافع کشور و بیان نقاط قوت و موفقیت‌ها داخلی و بین‌المللی تغییر کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار