امام جمعه بخش مرکزی یزد:

مراکز قرآنی باید در شهر‌ها و بخش‌ها بیشتر و قوی‌تر باشد

آیت‌الله «مدرسی» گفت: مراکز قرآنی باید در شهر‌ها و بخش‌ها بیشتر و قوی‌تر باشد و باید هیئت‌های مذهبی و عزاداری را مدیریت کنند، زیرا ما هیئت سکولار و ضد انقلاب و شعر‌ها و ملودی‌های نامناسب را نمی‌خواهیم و باید این موضوع کنترل و به سمت ارزشی‌سازی واقعی حرکت کند.
کد خبر: ۵۲۹۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۳ - 17June 2022

به گزارش دفاع‌پرس از یزد، آیت الله «سید محمدکاظم مدرسی» امام جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه‌های این هفته نمازجمعه بر لزوم کنترل مصرف انرژِی به ویژه آب و برق در تابستان تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما در استان یزد و وجود بیش از ۴۰۰ روستا که با تانکر آبرسانی می‌شوند، صرفه جویی در مصرف آب در همه بخش‌ها ضروری است.
 
وی در مورد مصرف برق نیز بیان کرد: سال قبل حدود شش ساعت در بعضی از شهر‌ها خاموشی اتفاق افتاد و برای جلوگیری از این تکرار این اتفاق، در زمینه تولید انرژی، حرکت چشمگیر به سمت مصرف بهینه و سرمایه گذاری در این زمینه را توصیه می‌کنم.
 
مدرسی تاکید کرد: مسئولان استان یزد علاوه بر مدیریت مصرف باید در زمینه آبرسانی به مردم به ویژه در روستا‌ها و برق رسانی به صنایع اهتمام جدی داشته باشند.
 
لزوم سرمایه گذاری برای استفاده از انرژی برق خورشیدی
 
امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: استان یزد امروز با داشتن کویر‌های فراوان می‌تواند بدون مصرف انرژی‌های فسیلی با نصب پنل‌های خورشیدی، مشکل برق را هم برای نیاز استان و هم مضرف سایر استان‌ها حل کند که امر نیازمند هموارسازی مسیر سرمایه گذاری در این عرصه مهم و ثروت ساز است و علاوه بر این می‌توان صادرات برق را نیز ممکن ساخت و این موضوع هم اشتغال آفرین است و هم تولید و هم می‌تواند صادرات و ارز آوری را به همراه داشته باشد.
 
مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن هفته قوه قضاییه و سالروز شهادت شهید بهشتی و یارانش در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی بیان کرد: به مردم توصیه می‌کنم تا می‌توانند مراجعه به کلانتری ها، دادگستری‌ها و دادستانی‌ها و مراکز حل اختلاف و امثال این‌ها را کم کنند تا به این حجم و سر هر موضوع پیش پا افتاده‌ای نه برای خودشان و نه دیگران پرونده سازی نشود، زیرا به جز پرونده سازی و شکایت قضایی، روش‌های دیگری برای حل مشکل وجود دارد که از آن جمله وساطت و میانجی گری است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ۲۷ خرداد سالروز تشکیل جهاد کشاورزی اظهار داشت: دولت‌ها در سراسر دنیا متولی تامین امنیت غذایی در جامعه هستند و این امنیت غذایی در بعضی از کشور‌ها تبدیل به قدرت شده و قدرت غذایی یعنی اینکه به دیگر کشور‌ها فشار می‌آوردند که ما محصولاتمان را تحت اختیار شما قرار می‌دهیم یا نمی‌دهیم.
 
مدرسی افزود: ما هم از لحظ اقلیمی شرایط ویژه‌ای را از جهت خاک، آب و هوا داریم و هم از لحاظ فکری و دانش کشاورزی و تولید محصولات، اما باید صنایع زیرساختی کار مثل اقسام کودها، ماشین آلات، بذر‌ها و سم‌ها را فراهم کنیم و با همت ویژه در این عرصه گام برداریم تا تهدید‌ها نسبت به ما بی اثر باشد.
 
قیمت محصولات بومی یزد در استان گران‌تر از سایر شهر‌های کشور است
 
وی عنوان کرد: جهاد کشاورزی ما و سایر نهاد‌های موثر نظارتی در زمینه محصولات کشاورزی متکفل بخش نظارتی بر محصولات این عرصه هستند که در حال حاضر قیمت میوه‌ها در خود شهر یزد از این محل تا محل دیگر کاملا متفاوت است یعنی از امامشهر تا مسکن تا صفائیه کاملا متفاوت است حتی بعضی از میوه‌ها که در خود استان به شکل گلخانه‌ای تولید می‌شود در بعضی از شهر‌ها مثل تهران با وجود اینکه به آن‌ها کرایه حمل خورده، ارزان‌تر از همان میوه‌ای است که در یزد به شکل گلخانه‌ای تولید و عرضه می‌شود که این موضوع علاوه بر دستگاه‌های تخصصی باید در ستاد تنظیم بازار نیز مورد توجه و برنامه ریزی لازم برای کنترل قرار گیرد.
 
وی در مورد اول تیرماه، روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی و تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی است نیز اظهار داشت: از سازمان تبلغات می‌خواهیم با تکیه بر جوان گرایی طرح‌های نو و برنامه‌های کاربردی و اثرگذار بر تمام گروه‌های جامعه را ابداع و بر این مبنا فضای مجازی را دریابند.
 
مدرسی تاکید کرد: مراکز قرآنی باید در شهر‌ها و بخش‌ها بیشتر و قوی‌تر باشد و باید هیئت‌های مذهبی و عزاداری را مدیریت کنند، زیرا ما هیئت سکولار و ضد انقلاب و شعر‌ها و ملودی‌های نامناسب را نمی‌خواهیم و باید این موضوع کنترل و به سمت ارزشی سازی واقعی حرکت کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها