وحید جلیلی در مراسم چهلم شهیدان حصاری عنوان کرد:

جامعه شهادت محور، جامعه بانشاطی است که در آن سرزندگی و ابتهاج معنوی وجود دارد

معاون فرهنگی شهرداری مشهد گفت: اگر ما می‌خواهیم ببینیم گوشمان به پیام شهدا است و در خط آن‌ها حرکت می‌کنیم باید دو ویژگی را داشته باشیم؛ یکی اینکه ترس از کسی نداشته باشیم و دیگر اینکه غمگین و محزون نباشیم.
کد خبر: ۵۳۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۹ - 19September 2015

جامعه شهادت محور، جامعه بانشاطی است که در آن سرزندگی و ابتهاج معنوی وجود دارد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، به مناسبت چهلمین روز خاکسپاری شهیدان محمد و محمدباقر حصاری مراسم گرامیداشتی با حضور جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و خانواده معظم این دو شهید والامقام در خیمهالحسین (ع) برگزار شد. در این مراسم وحید جلیلی معاون فرهنگی شهرداری مشهد به ایراد سخن پرداخت.

وی در ابتدا با اشاره به آیه 152 سوره بقره و بیان جایگاه و منزلت شهدا در نزد پروردگار گفت: خط شهادت خط ممتدی است که در آن دو چیز وجود ندارد. این دو عبارتاند از ترس و دلهره و دیگری حزن و اندوه.

جلیلی خاطرنشان کرد: کسی که در خط شهادت حرکت میکند از هیچچیز و هیچکس نمیترسد. اگر ما میخواهیم ببینیم گوشمان به پیام شهدا است و در خط آنها حرکت میکنیم باید دو ویژگی را داشته باشیم. یکی اینکه ترس از کسی نداشته باشیم و دیگر اینکه غمگین و محزون نباشیم.

معاون فرهنگی شهرداری مشهد یادآور شد: جامعه شهادت محور، جامعه شاداب و بانشاط است و در آن سرزندگی و ابتهاج معنوی وجود دارد.

جلیلی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توهین فردی که نسبت به خاکسپاری شهدای گمنام در جبلالنور سخنرانی کرده بود تأکید کرد: ما باید با عملکردمان نشان دهیم که شهدا زنده هستند. ما نباید آنقدر منزوی شویم که گوشه عزلت برگزینیم و یا نباید منفعل شویم و از انواع تهدیدات بترسیم. اگر گوش ما به پیام شهدا باز است نباید منزوی و منفعل باشیم و این در عمل ثابت میشود.

وی تصریح کرد: پیروان راه شهدا باید نشان دهند که با امیدواری و نشاط همچنان در مسیر آرمانهای نورانی انقلاب اسلامی گام برمیدارند و پیشمیروند.

جلیلی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به رحلت عالم ربانی حضرت آیتالله خزعلی گفت: او هر نفسش در راه امام و انقلاب بود. انشاءالله ما بزرگانی مانند آیتالله خزعلی و شهدای گرانقدرمان را که مانند منارههای نور در این کشور میدرخشند از یاد نبریم و در قدم برداشتن در راه آنها و بهره بردن از پیام آنها و سبک زندگی آنها را همواره مدنظر داشته باشیم و در حد توان در خط آنها باشیم تا روز قیامت شرمنده آنها نباشیم.

در ادامه این مراسم احمد زادهاحمد از یادگاران دفاع مقدس اشعاری حماسی در رثای شهدا قرائت کرد. علی ملائکه نغمهسرای حرم مطهر رضوی با ذکر مصیبت اهلبیت به جان­ها صفای دیگر بخشید.

در پایان این مراسم از سرکار خانم فاطمه ریوندی همسر شهید محمد حصاری که متولی امور فرهنگی و مذهبی مسجد موسی بن جعفر (ع) در روستای سر آبچمبران که توسط برادران شهید حصاری سنگ بنای این مسجد گذاشتهشده بود و همچنین بنیانگذار و متولی فرهنگی و مذهبی حسینیه شهیدان حصاری در روستای سرآب چمبران و دریافتکننده نشان ایثار بهعنوان همسر نمونه کشوری از ریاست جمهوری، سرپرستی تعدادی از کودکان نیازمند جهت ادامه تحصیل، دارا بودن دیپلم افتخار از وزارت آموزشوپرورش را در کارنامه خود دارد تجلیل شد.

این همسر صبور و پرتلاش در طول زندگی بعد از شهادت شهید محمد حصاری و بدون حضور فیزیکی او 10 فرزند را تربیت و تحویل جامعه داده است که هرکدام از آنها منشأ خیر در جامعه هستند. 5 نفر از این یادگاران شهید تا مقطع دکترای و دو نفر از این عزیزان تا مقطع کارشناسی ارشد تحصیلات دانشگاهی خود را گذراندهاند. همچنین از سرکار خانم معصومه شمس همسر شهید محمدباقر حصاری که ساخت مرکز فرهنگی و مذهبی شهیدان حصاری در روستای سرآبچمبران، سرپرستی تعدادی از کودکان نیازمند جهت ادامه تحصیل و دارا بودن دیپلم افتخار از وزارت آموزشوپرورش را در کارنامه خود دارد. این همسر ایثارگر و با شکیب در طول زندگی خود و نبود همسر 9 فرزند را تربیتکرده است که 5 نفر از آنها از مقطع کاردانی تا کارشناسی ارشد تحصیلات خود را تکمیل کردند تقدیر شد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار