رئیس بسیج سازندگی استان فارس:

محرومیت‌زدایی با اولویت جهاد آب‌رسانی در فارس ادامه دارد

سرهنگ «قزل سفلی» گفت: بسیج سازندگی برای رفع محرومیت از نقاط مختلف استان برنامه‌ای پنج ساله تدوین کرده که شامل حوزه‌های خدماتی، عمرانی، راه، اشتغالزایی و دیگر موارد می‌شود.
کد خبر: ۵۳۱۶۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۱ - 29June 2022

محرومیت‌زدایی با اولویت جهاد آب‌رسانی در فارس ادامه دارد/سلام لطفا عکس تعویض شود

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سرهنگ پاسدار «اسماعیل قزل سفلی» رئیس بسیج سازندگی استان فارس امروز هشتم تیرماه در دیدار با فرمانداران شهرستان‌های استان فارس اظهار داشت: بسیج سازندگی برای رفع محرومیت از نقاط مختلف استان برنامه‌ای پنج ساله تدوین کرده که بزرگترین طرح موجود در آن با نام جهاد آبرسانی شامل آبرسانی به 20 شهرستان استان فارس در حال اجرا است.

قزل سفلی با بیان اینکه این پروژه حاصل توافق قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، وزارت نیرو وسازمان بسیج سازندگی است و توسط بسیج سازندگی انجام می‌شوذ افزود: با آبرسانی به این 20 روستا مشکلات آب 327 روستا رفع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یکی از اولویتهای جهاد آبرسانی است افزود: بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، زمان انجام این پروژه 30 ماه است و انتظار می‌رود فرمانداری‌ها در هماهنگی امور و تسریع عملیات اجرایی این پروژه کمک کنند.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس تشریح کرد: تکمیل و احداث 34 مجتمع آبرسانی و 11 پروژه تک روستایی از جمله ویژگی‌های پروژه جهاد آبرسانی است و باید همه ظرفیت‌های موجود در استان در کنار بسیج قرار گیرد تا مشکل آب این شهرستان‌ها رفع شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از حل مساله آب، حل مشکلات حوزه راه به ویژه راههای روستایی به ویژه با استفاده از قیر رایگان، و همچنین اشتغالزایی و مسکن از دیگر پروژه‌های دارای اولویت محرومیت‌زدایی استان است و  برای احداث مسکن محرومین و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز اقداماتی انجام شده که در اجرای آن از ظرفیت گروه‌های جهادی نیز استفاده می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس افزود: متولی اصلی محرومیت‌زدایی دولت است و بسیج به عنوان بازوی کمکی در کنار دولت است و در این مسیر باید از ظرفیت تمام ارگانها به ویژه ادارات و فرمانداری‌ها برای رفع محرومیت به ویژه در روستا استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: انجام اقدامات زیرساختی و عمرانی  منجر به توسعه و پیشرفت روستاها و جلوگیری از مهاجرت به شهرها به ویژه حاشیه شهر و ماندگاری مردم در روستاها از جمله اهداف این طرح‌ها است.

قزل سفلی در پایان گفت: اشتغالزایی دیگر اولویت سازمان بسیج سازندگی است و در این مسیر نیز ایجاد قطب‌های صنایع تبدیل، راه‌اندازی مشاغل خرد و خانگی، پرداخت تسهیلات تبصره 16، پنل‌های خورشیدی و کمک به اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی از ظرفیت‌های مهم بسیج سازندگی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار