به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، کونیکو یامامورا (سبا بابایی) مادر شهید محمد بابایی روز جمعه (۱۰ تیر) دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهید خود پیوست. مراسم وداع او روز شنبه (۱۱ تیر) در معراجالشهدای تهران برگزار شد و مردم شهیدپرور تهران پیکر مطهر او را روز گذشته (یکشنبه) از مسجد انصارالحسین در خیابان پنجم نیروی هوایی به مقصد بهشت زهرا (س) قطعه ۴۵ بدرقه کردند.
در این مراسم شخصیتهایی چون «غلامعلی حداد عادل» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام «حسن ابوترابی فرد» امام جمعه موقت تهران، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه، «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و حجتالاسلام «یوسفعلی شکری» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران حضور یافتند.
بلندآوازگی یامامورا نشان خلوص اعمال او است
حجتالاسلام یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد حضور مردم در این مراسم و بدرقه آنها اظهار داشت: هر کسی برای خدا خوب کار کند، خدا با او است و هر کجا که خدا با کسی است، مردم قدرخوبیهایی که برای خدا انجام گرفته است را میدانند. این قدرشناسی مردم آن «اظهرالجمیلی» است که خدا به مؤمنین وعده داده است که شما کار را خوب و مخلصانه انجام دهید، ما آوازه شما را بلند میکنیم.
وی با اشاره به بلندآوازگی یامامورا گفت: بلندآوازگی این بانو به برکت آن خلوص اعمالی است که او داشته و این قدرشناسی مردم به خاطر محبتهایی است که خدا از این بانوی بزرگ در قلب این مردم قرار داده است تا از او قدرشناسی کنند.
حجتالاسلام شکری در رابطه با نفوذ محبت مؤمنین در قلبهای یکدیگر افزود: این، خود پیامی است که هر کسی که برای خدا عمل کند، خدا محبت او را در قلوب مؤمنین قرار میدهد و چه در بودنش و چه در نبودن و از دنیا رفتنش مورد تکریم الهی قرار میگیرد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد پیامی که مهاجرت کونیکو یامامورا برای مردم داشت، اظهار داشت: اینکه یک بانو از آن نقطه عالم، از کشور آفتاب (ژاپن) به اینجا بیاید و اینچنین مورد تکریم قرار بگیرد، خود، یک پیام است. این اتفاق نمیافتد و این تکریم صورت نمیگیرد مگر به برکت اینکه این خانم یک عمل صالح انجام داده است و خدا محبت او را در قلب مردم قرار داده است و در بود و نبود و از دنیا رفتنش، اینگونه از او تجلیل کردند.
درباره مادر شهید
کونیکو یامامورا ۲۰ ساله و بودایی بود، در استان کیوتوی ژاپن زندگی میکرد که با مرد مسلمان ایرانی آشنا شد. شخصیت و رفتار مرد، کونیکو را شیفته خود کرد و او به دین اسلام گروید. پس از ازدواج به ایران مهاجرت کرد و در جریان جنگ تحمیلی فرزندش محمد را به جبهه فرستاد که در سال ۱۳۶۲ به شهادت رسید و مدال پر افتخار مادر شهید را بر سینهاش نصب کرد.
انتهای پیام/ 118