رئیس سازمان اوقاف:

تفکر امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی درحال پیشرفت شگرف است

حجت‌الاسلام خاموشی با تاکید براینکه تفکر امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی درحال پیشرفت شگرف است، گفت: دفاع مقدس بخاطر دفاع از یک سرزمین ولایی شکل گرفت.
کد خبر: ۵۳۳۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۱ - 11July 2022

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، نشست تخصصی وعاظ و نخبگان تبلیغی کشور با حضور حجت‌الاسلام‌ «سید مهدی خاموشی» نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای تبیین اهمیت غدیر، سوژه‌های تبلیغی جهاد تبیین در آستان امامزاده صالح (ع) تجریش برگزار شد.

خاموشی: تفکر امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی درحال پیشرفت شگرف است

در ابتدا، حجت‌الاسلام «سید مهدی خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: بقاع متبرکه و امامزادگان فضاهای کالبدی بوده که پرچمدار ولایت و امامت در جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی با تشکر از مبلغین برای حضور در این نشست، افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی مشاهده می‌کردم که چگونه با امام راحل مقابله می‌کردند؛ امام خمینی (ره) تعلیم و تربیت یافته حوزه علمیه و مکتب اهل‌بیت (ع) بودند. دفاع مقدس دفاع از آب و خاک این سرزمین ولایی بود و بخاطر همین مقدس شد که ادامه آن جریان مدافع حرم شد لذا امروز دفاع از جمهوری اسلامی دفاع از ولایت اميرالمؤمنين(ع) است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به پیشرفت‌های انقلاب اسلامی ایران طی ۴۳ سال اخیر، گفت: تفکر اسلام ناب در حال پیشرفت شگرفی است؛ امام خمینی (ره) پرچمدار وحدت شدند؛ جهاد تبیین دفاع از انقلاب اسلامی را لازم دارد.

حجت‌الاسلام خاموشی با اشاره به اینکه روحانیت ابتدا باید انقلاب اسلامی را بشناسد و بداند کجا قرار گرفته است، تاکید کرد: جهاد تبیین، شناسایی مواضع انقلاب اسلامی است؛ امروز اگر از امر ولایت فقیه دفاع بکنیم از ولایت امیرالمومنین علی (ع) دفاع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران پدیده‌ای حی و زنده است؛ باید کمک کنیم تا ایرادات را رفع کنیم؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر فعالیت‌های دانش‌بنیان تاکید دارند بنابراین تولید دانش‌بنیان باید در درون کشور شکل بگیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به گسترش انقلاب اسلامی در سرتاسر جهان، گفت: دشمن می‌خواهد در افکار و قوه تشخیص دخالت کند؛ انقلاب اسلامی ایران چتر تقریب را باز کرده و همه را جذب می‌کند؛ ما وظیفه تقریب با پرچم اهل‌بیت (ع) و امام علی (ع) را داریم.

حجت‌الاسلام خاموشی در ادامه درباره فعالیت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: فعالیت‌های این سازمان به دو بخش موقوفات و بقاع متبرکه تقسیم می‌شود؛ مدیریت تمام بقاع متبرکه به استثنای آستان قدس رضوی، حرم حضرت معصومه (س)، حرم حضرت شاهچراغ (ع) و حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بر عهده سازمان اوقاف که اداره آن به هیئت امنا واگذار شده است؛ این ظرفیتی بی بدیل است؛ ما برخی بقاع متبرکه مثل امامزاده صالح (ع) و امامزاده عبدالله (ع) شهرری را نظام الگویی برای دیگر بقاع قرار داده‌ایم.

وی تاکید کرد: پرچم فرهنگی و اجتماعی بقاع متبرکه و امامزادگان باید هر روز بلندتر شود و این همان مسیر غدیر است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در زمینه دانش‌بنیان، خاطرنشان کرد: سه گذاره حفظ موقوفات، افزایش منافع و نیات واقفین برای سازمان اوقاف و امور خیریه مهم است.

عاشورا به معنی تبیین غدیر است 

در بخش دیگر این نشست، حجت‌الاسلام بی‌آزار تهرانی تولیت آستان امامزاده صالح با تاکید براینکه اگر سرمایه غدیر حفظ می‌شد عاشورایی رقم نمی‌خورد، گفت: عاشورا به معنی تبیین غدیر است.

وی به تشریح روایتی از امام صادق (ع) پرداخت و افزود: تمام مظلومیت امیرالمومنین(ع) در کربلا رقم خورد که این مظلومیت هنوز ساری و جاری است لذا اگر غدیر و حقایت باطنی آن جاری و ساری شود، گام محکمی را در روزگار آخرالزمان بر داشته‌ایم.

آیت‌الله محمدی: درباره غدیر فیلم سینمایی تولید شود

آیت‌الله محمدی با تاکید براینکه درباره غدیر نیازمند تولید فیلم سینمایی و سریال و آثار نمایشی هستیم، گفت: شبهاتی درباره غدیر توسط شبکه‌های معاند منعکس می‌شود درحالی که اگر این موضوعات را تا به امروز جمع‌آوری و تدوین کرده بودم مرجعیتی در پاسخگویی داشتیم.

وی به ظرفیت‌های فضای مجازی برای پاسخگویی شبهات اشاره کرد و افزود: فضای مجازی فرصتی است تا در یک ساعت چندین شبهه پاسخ داده شود.

علم‌الهدی: بایستی جریان مدیریت ولایت در غدیر مطرح شود

آیت‌الله علم‌الهدی در ارتباط تصویری با این نشست با بیان اینکه توجه دادن احساسات مسلمان و شیعیان به عید غدیر قابل تحقق دست، گفت: طی سال‌های گذشته در حاشیه‌ شهر مشهد صدها برنامه مربوط به غدیر برپا کردیم که جریان‌های نفوذی را تحت تاثیر قرار داده است.

وی اعلام شخصیت با عظمت امیرالمومنین علی (ع) را در عید غدیر مهم دانست و تاکید کرد: در بحث غدیر جریان مدیریت امامت و ولایت مطرح است؛ جا انداختن این مسئله به عنوان بزرگترین دکترین سیاسی می‌تواند مورد توجه باشد لذا نمی‌توانیم با غدیر سکولار به ترویج امیرالمومنین (ع) بپردازیم.

کاشانی: منبر جایگاه مهمی برای تبیین غدیر است

حجت‌الاسلام حامد کاشانی در بخش دیگر این نشست با تاکید براینکه اگر واقعا معتقد به جهاد تببین هستیم باید جلسات راهبردی با رویکرد آسیب‌شناسی داشته باشیم، گفت: تبیین برای غدیر بسیار کار لازم دارد که در یک جلسه کفایت نمی‌کند.

وی با تاکید براینکه باید منبر را جایگاه مهمی در تبیین غدیر بدانیم، گفت: اگر غدیر اصل است و بزرگداشت آن را مهم می‌دانیم باید واقعا اساسی به آن بپردازیم.

میرلوحی: اهل بیت (ع) از تمام عمرشان برای تبیین غدیر استفاده کردند

حجت‌الاسلام میرلوحی در بخش دیگر این نشست با تاکید براینکه باید از هر فرصت و مجالی در احیای غدیر استفاده کرد، گفت: اهل بیت (ع) برای تبیین غدیر از هر ثانیه عمرشان استفاده کرده‌اند اما اکنون در کشورمان فضاسازی غدیر صورت نگرفته است.

وی پیشرفت ۱۴۰۰ ساله تاریخ شیعه را مدیون غدیر و عاشورا دانست و گفت: اخیرأ در محافل علمی به زیارت عاشورا اشکالاتی وارد می‌کنند که لازم است پاسخ‌های لازمی در این زمینه صورت گیرد.

میرباقری: دفاع از امامت و غدیر به فرهنگ تبدیل شود

حجت‌الاسلام میرباقری ایجاد ایستگاه‌های صلواتی و اطعام دادن در ایام غدیر را خوب دانست و افزود: نباید غدیر یک کار ویترینی و تبلیغی باشد چراکه غدیر یک کار زودگذر و چند روزه نیست.

وی افزود: باید تبیین حقانیت حضرت امیرالمؤمنین (ع) در ماه‌های مختلف وجود داشته باشد و دفاع از امامت و غدیر به فرهنگ تبدیل شود. مسئله مباهله به عنوان بهترین دلیل که شان نزول آن امیرالمؤمنین (ع) است باید مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

این استاد حوزه با انتقاد از شیوه‌های تبلیغ غدیر گفت: غدیر یک جریان است که پیوند با انقلاب و جهاد تبیین دارد لذا نباید به غدیر تک بعدی نگاه کنیم در این مسیر جریان امامت مهم است.

انتهای پیام/ ۱۲۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار