به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، ششمین دوره انتخابات شورای هیأتهای مذهبی اواخر اردیبهشتماه و اوایل خردادماه در ۴٣٠ نقطه کشور برگزار شد و مسئولان شهرستانی و استانی هیأتهای مذهبی انتخاب شدند.
شوراهای منتخب در هر شهرستان از بین خود رئیس، نایبرئیس و دبیر را بهعنوان هیأت رئیسه انتخاب کردند که پس از رأیگیری اعضای اصلی انتخاب و تحت عنوان شورای هیأتهای مذهبی در ۳۱ نقطه از استان فعالیت خواهند کرد.
شورای هیأتهای مذهبی تشکل مذهبی، دینی، غیرحزبی و غیرجناحی است. اعضای این شورا براساس فرایند خاص انتخابات از بین مدیران هیأتهای مذهبی در سه رده شهرستانی، استانی و کشوری انتخاب میشوند.
اهداف شورای هیأتهای مذهبی در اساسنامه چنین ذکر شده است: «ایفای نقش واسط میان نهادهای حاکمیتی، دولتی، حوزوی، دانشگاهی با عموم جامعه هیأتهای مذهبی اهلبیت (ع)، سازماندهی و راهبری جامعه هیأتهای مذهبی، افزایش انسجام اجتماعی و مسئولیتپذیری اجتماعی جامعه هیأتهای مذهبی کشور، ارتقاء منزلت اجتماعی و دانش نظری در جامعه هیأتهای مذهبی کشور، صیانت از حقوق و ارزشهای جامعه هیأتهای و بصیرتافزایی و تعمیق مبانی انقلاب اسلامی که منبعث از تعالیم اهلبیت (ع) است در جامعه هیأتها». همچنین طبق اساسنامه تدوین اطلس فرهنگی جامعه هیأتهای مذهبی کشور و تحلیل وضعیت موجود، پایش و تحلیل پیوسته جامعه هیأتهای مذهبی و تدوین پیشنویس سند تقسیمکار ملی در موضوع هیأت را از جمله وظایف این شورا اعلام شده است.
فردا چهارشنبه ۲۲ تیرماه بناست با حضور مسئولین شورای هیأتهای مذهبی استانها، در سازمان هیأت و تشکلهای دینی، رئیس شورای هیأتهای مذهبی کشور انتخاب شود. پیش از این نوشاد نوشادی ریاست شورای هیأتهای مذهبی کشور را عهدهدار بود.
انتهای پیام/ 141