به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از اراک، سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» فرمانده سپاه روح الله ظهر امروز (پنجشنبه) در نشست ستاد کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی با موضوع گرامیداشت روز پنجم مرداد اراک اظهار داشت: ترویج و تبیین حماسه های دفاع مقدس و بهره برداری موثر از این گنج عظیم برای نسل جوان غرور ملی را تقویت می کند و جوانان را به خودباوری می رساند و لذا باید به روش های مختلف به این مسئله اهتمام ورزید.
سردار کریمی افزود: ملت ایران و جوانان غیور کشور در دوران دفاع مقدس با توکل برخدا، تبعیت از ولایت و تکیه بر ظرفیت و توانمندی های خود بزرگترین حماسهها را رقم زدند و لذا باور مامی توانیم از دوران دفاع مقدس شروع شد و رزمندگان با فرهنگ عاشورایی افتخارات بزرگی در تاریخ به ثبت رساندند.
این مسئول با بیان اینکه تبیین و تشریح واقعیت ها و حماسه های دفاع مقدس یک ضرورت است، گفت: جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس علاوه بر اینکه حقانیت ملت ایران را با اثبات می رساند بازخوانی ظرفیتها و توانمندی های فوق العاده ملت ایران برای مقابله با دشمنان و عبور از مشکلات است و بسیار میتواند برای شرایط امروز راهگشا باشد.
وی افزود: برگزاری یادواره های شهدا و برنامه های یک مسجد یک خاطره که از ابتکارات ستاد کنگره شهدای استان مرکزی است یکی از روش های جهاد تبیین و جلوگیری از تحریف و فراموشی دفاع مقدس می باشد که باید به برگزاری آنها اهتمام ورزید و البته استفاده از ابتکارات و جذابیت های محتوایی و اجرایی برای جذب نسل جدید یک ضرورت بسیار مهم است که باید جدی گرفته شود.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی با اشاره به اینکه طرح یک مسجد یک خاطره از برنامه های موفق کنگره شهدای استان مرکزی است که مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت، گفت: در گام دوم کنگره این طرح با قوت ادامه خواهد داشت و مهمترین هدف این طرح بزرگداشت و تبیین سیره شهدای محله ها و حماسه های مردم آن منطقه در دفاع مقدس است.
وی یکی از مهمترین اهداف و برنامه های کنگره شهدای استان مرکزی تبیین خواند و افزود: در این راستا کارگروههای تخصصی اقشار تشکیل شده و بیش از ۵ هزار برنامه فرهنگی و محتوایی در این مدت برگزار شده که مهمترین آنها اجلاسیههای تخصصی و تولید محتوا است که در گام دوم کنگره محور اقدامات جهاد تبیین است و در این راستا برنامه ریزی راهبردی انجام شده است.
سردار کریمی با بیان اینکه یکی از بهترین فرصتها برای جهاد تبیین استفاده از مناسبتهای ملی و استانی است، گفت: که میتوان برای نسل جوان بهره برداری بسیار خوبی داشت و خوشبختانه استان مرکزی در این زمینه عملکرد بسیار خوبی دارد و لذا باید از مناسبت های استانی هدفمند استفاده کرد.
وی با تشریح حماسه های روز پنجم مرداد اراک اضافه کرد: روز پنجم مرداد ماه یکی روزهای حماسی شهر اراک و البته استان مرکزی است و نشان دهنده هویت حماسی مردم اراک می باشد که حضور رزمندگان در عملیات های رمضان و مرصاد و سالروز بمباران اراک این روز را بسیار برجسته کرده و شهدای زیادی در این روز تقدیم انقلاب اسلامی شده و لذا فرصتی مناسب برای تبیین افتخارات و حماسه های مردم اراک است.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: شروع برنامه های گرامیداشت روز پنجم مرداد ماه از ابتدای سال از جمله تکریم خانوادههای معظم شهدا و اقدامات تبیینی و تولید محتوایی توسط سپاه اراک و مشارکت قابل تقدیر دستگاه های دیگر نشان از اهمیت این روز برای مردم اراک دارد و بنده به سهم خود از همه فعالین تشکر ویژه میکنم.
وی ادامه داد: استفاده از راویان مطلع و خصوصا خانواده معظم شهدای پنجم مرداد و تولیدات چند رسانه ای با محوریت خاطرات و تبیین حماسهها از مهمترین اقدامات در راستای بزرگداشت پنجم مرداد اراک باشد و به فضل الهی در ایام مرداد ماه بار دیگر حماسه ها و افتخارات بزرگ مردم اراک برای اقشار مختلف مردم و خصوصا جوانان و نوجوانان باید تبیین و بازخوانی شود.
سردار کریمی یکی دیگر از مهمترین رویکردهای کنگره شهدای استان مرکزی خدمت رسانی به مردم و ولی نعمتان خواند و افزود: در این راستا خدمات زیادی به مردم و به نیت و نام شهدای استان ارائه شده که همچنان با قوت ادامه دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: اهدای بیش از ۱۷۰۰ جهیزیه به زوجهای جوان و ساخت و تعمیر بیش از ۱۶۰۰ مسکن محرومین از مهمترین اقدامات خدمت رسانی کنگره شهدای استان مرکزی به ولی نعمتان است.
انتهای پیام/