مجتهدزاده:

دفاع مقدس یک الگو برای نسل امروز است/ تمام دنیا جمع شده اند تا با ما به یک توافقی برسند،از قدرت ما می‌ترسند

مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های زنان در دفاع مقدس گفت: تمام استعدادهای که وجود داشت در هشت سال دفاع مقدس به فعلیت رسید. ما در ابتدای جنگ محتاج این بودیم که سیم خاردار وارد کشورکنیم ولی حالا با عزت درمذاکرات نشستیم و تمام دنیا جمع شده اند تا با ما به یک توافقی برسند زیرا از قدرت ما می‌ترسند.آنها دیده‌اند که ما در 8 سال دفاع مقدس با دست خالی پیروز شده ایم.
کد خبر: ۵۳۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴ - 23September 2015

دفاع مقدس یک الگو برای نسل امروز است/ تمام دنیا جمع شده اند تا با ما به یک توافقی برسند،از قدرت ما می‌ترسند

به گزارش خبرنگار گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس در مراسم رونمایی از کتاب "زندگی به سبک شهدا" با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: ما باید بدانیم که دفاع مقدس چه برکاتی داشته است.طبق بیانات مقام معظم رهبری، دفاع مقدس گنج است و شهدا نیز الماس های درخشنده هستند، خانوادههای آنها خاطرات این الماس ها و مجاهدت های آنها  را در اختیار عموم مردم قرار میدهند.

وی افزود: انقلاب ما یک نوآوری بوده است و به شرق و غرب وابسته نبود. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، هیچ انقلابی مردمی نبوده و هر رژیمی که در جهان تغییر میکرد شرق یا آمریکا ایجاد کرده بود.

مجتهدزاده با اشاره به بیان خاطره سردار روشن از مادر لبنانی، بیان کرد: تاثیر این انقلاب همچون عطر گلهای بهاری در فضا پراکنده شده است و تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده است. نمونههای آن را در حزب الله لبنان، یمن و عراق شاهده بودهایم. بیداری اسلامی در حقیقت دستاورد این انقلاب بوده است.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس اظهار کرد: انقلاب مردم را احیا کرد و به آن هویت بخشید. کسانی که تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نمیتوانستند بجنگند و از کشور خود دفاع کنند، به برکت این انقلاب همه متحد شدند. قومیت، حزب، گروه مطرح نبود و همه یکپارچه آمدند از کشور و ارزش های اسلامی دفاع کردند.

وی به اهمیت خرمشهر و توجه بیگانگان به آن اشاره کرد و گفت: 3 بار خرمشهر به تصرف دشمن درآمد و موجب شد تا قسمتی از خاک کشورمان را از دست بدهیم. آزادی خرمشهر در دوران دفاع مقدس نتیجه پیروزی معنویت بر مادیات بود.

مجتهدزاده به بیان ازخودگذشتی مادران شهدا اشاره کرد و تصریح کرد: الگوی ما باید مادری باشد که با تقدیم 4 فرزندش، حسرت میخورد که چرا فرزند دیگری ندارد تا تقدیم اسلام کند. زن جوانی که به امید یک زندگی در کنار همسر ازدواج میکند ولی مشوق همسرش به حضور در جبهه میشود و در غیاب او با یک تلاش مضاعف، نبود همسر را در جامعه جبران میکند و سعی دارد تا فرزندانش را همان گونه که همسرش میخواهد تربیت کند. باید انگیزه این همسران و مادران در دوران دفاع مقدس به نسل بعد منتقل شود.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس ادامه داد: درست است که در هشت سال دفاع مقدس خسارتهای مادی و معنوی دیده ایم و جانهای بسیار عزیزی را از دست دادهایم اما شاهد معجزات، استقلال، عدم اتکا به غرب و خودباوری در آن دوران و پس از آن بودهایم.

مجتهدزاده با اشاره به اینکه تمام استعدادها در دوران جبهه و جنگ به فعلیت رسید، بیان کرد: تمام استعدادهای که وجود داشت در هشت سال دفاع مقدس به فعلیت رسید. ما در ابتدای جنگ محتاج این بودیم که سیم خاردار وارد کشورکنیم ولی حالا با عزت درمذاکرات نشستیم و تمام دنیا جمع شده اند تا با ما به یک توافقی برسند زیرا از قدرت ما میترسند.آنها دیدهاند که ما در 8 سال دفاع مقدس با دست خالی پیروز شده ایم.

وی افزود: جنگ الگو برای جوانان ما است تا از سلطه آمریکا و مستکبرین نترسند و بدانند که ما با دستان خالی پیروزمیدان بودهایم حال با وجود پیشرفت هایی که کردهایم آنها از ما می ترسند.

رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس به رهبری امام (ره) به عنوان نقطه اصلی تحولات اشاره کرد و افزود: رهبری امام (ره) نقطه اصلی این حرکت عظیم و تحولات معنوی، روحی، سیاسی و اجتماعی در میان مردم بوده است. زنان و مردان ما زمانی که قیام را الهی دیدند با الگوگیری از حضرت فاطمه (س) و حضرت زینب (س) از مادیات و حتی همسرانشان نیز گذشتند. در قیام الهی شکست وجود ندارد. امروز ما وظیفه انتقال این رشادتها را به نسل بعد داریم و اگر امروزه جنگی دربگیرد همین جوانان ما با تمام اعتقادات خود به میدان خواهند آمد و از ارزش ها و کشور خود دفاع خواهند کرد.

مجتهدزاده در پایان گفت: تنها خواهشی که دارم این است که فرمایشات مقام معظم رهبری را مطالعه فرمایید، ایشان نقشه راه را ترسیم کردهاند. ما باید این حماسه سازی ها و دلاوریها را به نسل جوان امروز منتقل کنیم و این یک تکلیف بر ما است. نباید از آن غفلت و دوری کرد. تمام مجاهدت ها برای این است که ما به یک تمدن نوین اسلامی برسیم. نقشی که برای زنان ما متصور است برای رسیدن به حیات طیبه و تمدن نوین اسلامی یک نقش معلمی و انسان سازی و تاریخ ساز است. امنیتی که امروز در کشور داریم مدیون این زنان و خون پاک شهدا است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها