به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرم آباد، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان امروز در آیین افتتاحیه کارگاه داستاننویسی دفاع مقدس، اظهار داشت: روایتگری، قصهگویی و حکایتپردازی همواره در تاریخ بشریت و زندگی انسانها وجود داشته و در گذشته قصهها و روایات به صورت شفاهی و سینه به سینه نقل میشدند.
وی با بیان اینکه با اختراع خط و ترویج کتابت، به مرور زمان اتفاقات و حوادث ثبت و ضبط میشدند، گفت: رمز ماندگاری تاریخ و فرهنگ هر ملتی، مکتوب کردن است.
رشیدی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس از درخشانترین و موثرترین بخش تاریخ جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود، افزود: ملت ایران در اتحادی بینظیر و یکپارچه به مصاف با دشمن متجاوز شتافتند و برای حفظ و پاسداری از ارزشهای ملی و مذهبی شجاعانه ایستادگی کردند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: مطالعه، واکاوی، تبیین، پژوهش و ثبت و ضبط اتفاقات دوران دفاع مقدس صرفاً مطالعه خاطرات گذشته نیست؛ بلکه گنجی، مملو از چراییها، بایدها و نبایدها، پیروزیها و ناکامیها و در نهایت تجارب و دستاوردهایی است که باید به آیندگان منتقل شود.
وی عنوان کرد: دفاع مقدس باعث خلق ادبیات پایداری در کشورمان شد و نویسندگان، پژوهشگران و شاعرانی زیادی در این عرصه آثاری را خلق کرده اند.
رشیدی پرداختن به حوزه ادبیات دفاع مقدس و فرهنگ پایداری را از ضروریات فرهنگی عصر حاضر دانست و گفت: داستان، رمان، شعر، فیلمنامه و نمایشنامه و... از جمله ژانر های ادبیات دفاع مقدس هستند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان بر بهرهبرداری حداکثری از ظرفیت نویسندگان و اهالی قلم برای ثبت و ضبط خاطرات دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: قلمهای توانمند میتوانند نقش مقاومت، ایثار و شهادت در پیروزی رزمندگان دوران دفاع مقدس به خوبی برای جوانان تبیین کنند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاههای توانمندسازی نویسندگان لرستانی متذکر شد: این کارگاهها در دورههای سه ماهه برگزارمیشود و در پایان دوره به شرکتت کنند گان گواهی حضور در دوره اعطا میشود.
رشیدی خاطرنشان کرد: همزمان با ایام دهه مبارکه فجر در سالجاری، مسابقه داستان نویسی دفاع مقدس بین نویسندگان لرستانی بر گزار میشود و از نفرات برتر تجلیل خواهد شد.
انتهای پیام/