به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرم آباد، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان در جلسه کمیته تالیفات کنگره ملی 6 هزار و 544 شهید استان لرستان با اشاره به کار گروه علمی - ادبی دفاع مقدس لرستان، اظهار داشت: این کارگروه یک ظرفیت علمی قوی برای کارشناسی تالیفات حوزه دفاع مقدس است.
وی با اشاره به راهاندازی سایت دانشنامه دفاع مقدس توسط دانشگاه لرستان، افزود: با آغاز به کار این سایت یک تحول گسترده در بحث مکتوبات دفاع مقدس لرستان به وجود میآید.
رشیدی با بیان اینکه اگر کتابی با حمایت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس چاپ شود محاسنی دارد، گفت: کتابهای حوزه دفاع مقدس در کتاخانههای موزه های دفاع مقدس سراسر کشور نگه داری میشوند، در سایت خبرگزاری دفاع مقدس معرفی میشوند و در فروشگاه کتاب صریر زمینه فروش آنها زودتر فراهم میشود.
وی به جشنواره های انتخاب کتاب سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: سازمان ادبیات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هر ساله برنامه انتخاب کتابهای ملی را برگزار میکند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان با تاکید بر اهمیت و ضرورت برگزاری کارگاههای توانمندسازی نویسندگان دفاع مقدس تصریح کرد: به همت معاونت ادبیات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان دوره آموزش داستان نویسی دفاع مقدس در طی سه ماه اخیر، در خر آباد برگزار میشود.
رشیدی با بیان اینکه در شش ماهه دوم سالجاری نیز کارگاههای نمایشنامه نویسی، خاطره گویی، و یراستاری و ادبیات کودک و نوجوان در لرستان برگزار میشود، عنوان کرد: در پایان این کارگاهها به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره داده میشود.
وی با اشاره به مجموعه کتب صحیفه سرخ، گفت: در این مجموعه کتب، تصویر اصل وصیتنامه شهید نیز هست و با کتابی که بنیاد شهید در خصوص وصیتنامه های شهدا کارکرده است متفاوت است. در اکثر وصیتنامههای شهدا به سه اصل پیروی ولایت فقیه، نماز و حجاب اشاره شده است
رشیدی با اشاره به مباحث امروزه در خصوص حجاب، افزود: حجاب خواسته خود شهدا است که باید برای افراد روشن و تبیین شوند. در وصیتنامه شهید سردار سلیمانی آمده است «ما ملت امام حسین (ع) هستیم. ما ملت شهادت هستیم» و این عبارات نفوذ عمیقی در بین افراد جامعه دارند.
وی با ابراز تاسف از نابسامانی تالیفات کنگره ملی شش هزار و 544 شهید استان لرستان، بیان داشت: از استاندار لرستان به عنوان رئیس شورای هماهنگی دفاع مقدس این استان انتظار داریم در این خصوص تدابیری بیندیشد و انتشارات و چاپ کتاب ساماندهی شود.
این مسئول عنوان کرد: فلسفه وجودی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جلوگیری از تحریف دفاع مقدس است و ما با توجه به اسناد بالا دستی، با هماهنگی ریاست قوه قضاییه موضوع جلوگیری از تحریف و ممیزی کتابهای دفاع مقدس را پیگیری می کنیم. در نگارش کتب دفاع مقدس نباید فقط به کتب خاطره اکتفا کرد بلکه به همه گونههای ادبی مانند شعر داستان نمایشنامه فیلمنامه و... نیز باید پرداخت.
انتهای پیام/