امیر نامی؛

سند انقلاب ما، در دفاع مقدس رسمی شد/ نابودی رژیم صهیونیستی و آل‌ سعود نزدیک است

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در خصوص تاروپود جنگ تحمیلی گفت: جنگ نابرابر ما، دفاع مقدسی بود که بواسطه تدابیر ولی فقیه منجر به پیروزی شد.
کد خبر: ۵۳۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲ - 27September 2015

سند انقلاب ما، در دفاع مقدس رسمی شد/ نابودی رژیم صهیونیستی و آل‌ سعود نزدیک است

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، امیر سرتیپ محمدحسن نامی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در مراسم رونمایی از اطلس چند رسانه ای دفاع مقدس ضمن تبریک ایام خجسته دفاع مقدس و ابراز تالم به سبب فاجعه ناگوار منا، رژیم آل سعود را وابسته به صهیونیست دانست و نابودی آنها را بواسطه این روند عملکرد مسولان آن، تا دو سال آینده از حتمیات عنوان کرد.

سرتیپ نامی در خصوص آغاز یورش ظالمانه دشمن بعثی به کشورمان عنوان داشت: در ساعت 14.30 روز 31 شهریور سال 58 صدام جنایتکار از داخل یک تانک T77 اولین گلوله را از پادگان کوت به سمت کشورمان نمادین پرتاب کرد و آماده شد تا بیسیمچی حمله جنگندههای هوایی به ایران را به او اعلام کند. پس از اعلام آغاز حمله توسط بیسیمچی، صدام رو به تیم عملیات جنگی خود نمود و گفت تا یک ساعت دیگر کمر ایران را شکسته و تا هفت روز آتی تهران را تصرف خواهیم کرد.

وی افزود: اما امروز شاهد این هستیم که نه تنها حرف های آن روز این ژنرال دست نشانده غرب، محقق نشد، بلکه یک وجب از خاک کشورمان را نیز با تدابیر رهبری امام خمینی و ایمان مردم عزیزمان ایران، نتوانستند اشغال کنند. فردای آن حمله عظیم عراق که اکثر پایگاه های نظامی و مراکز مهم و حساس کشور و حتی باند های فرودگاهی را زده بودند، رزمندگان کشورمان طی یک عملیات قدرتمندانه و دقیق با حمله 140 جنگنده، پاسخ دندانشکنی به این تجاوز بعثیها داده و مشت محکمی بر دهانشان زدند. بعد ها یکی از مسولین عراقی عنوان کرد که اگر صدام فشارهای خارجی مبنی جنگ علیه ایران نداشت، بعد از این عملیات ایرانی ها، از ادامه جنگ منصرف می شد.

نامی ادامه داد: عوامل داخلی و خارجی به هر نحو ممکن به صدام در این حمله کمک می کردند و تحریم ها علیه این کشور باعث پیش بینی شکست در ادامه جنگ برای ایران می شد. بنی صدر هم که در آن زمان مسئول شورای عالی دفاع بود به دلیل همین حمایت های خارجی و وعده هایی که گرفته بود در روند دفاعی کشور اخلال ایجاد می کرد. چرا که 31 شهریور به کشور حمله صورت گرفت ولی 27 مهر اولین نشست شورای عالی دفاع صورت گرفت.

وی تصریح کرد: امام با نگاهی خدایی که داشت توانست فرمانی دهد که بر قلب مردم نشسته و همه را یک پارچه به سمت جبهه ها روانه کند و دستاوردهای بزرگ و بعضا نشدنی ای نصیب سپاهیان کشورمان شود.

وی در پایان گفت: ما هر چه داریم از دفاع مقدس است، سند انقلاب در دفاع مقدس رقم خورده و حفظ و حراست آن و انتقالش به نسل های بعد امری ضروری است. در آن روزهای جنگ، تدبیر امام امت و در حال حاضر تدابیر رهبری معظم انقلاب راهگشای بسیاری از مشکلات منطقه است. چرا که در حال حاضر تدبیر ایشان در مسایل سوریه و عراق، ثبات منطقی ای به منطقه داده و امید واریم بزودی به نتیجه برسد و ریشه تنش در منطقه خشکانیده شود. در 27 سال راهبری، مقام معظم رهبری ما از سه جنگ قریب الوقوع در منطقه گذشتیم و این از نتایج اصلی وجود ولایت فقیه است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار