فرماندار فردوس:

تشکیل گروه‌های جهادی نمونه‌ای از موفقیت‌های نظام است

«روشن» تشکیل گروه‌های جهادی را نمونه‌ای از موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: امروز یکی از افتخارت نظام این است که بدنه مردم و مسئولان همه جهادی و پای کار هستند و این مهم‌ترین ملاکی است که می‌توانیم به آن افتخار کنیم.
کد خبر: ۵۴۲۴۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲ - 29August 2022

تشکیل گروه‌های جهادی نمونه‌ای از موفقیت‌های نظام است/ شخص رهبری؛ پدر کارهای جهادیبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «مهدی روشن» فرماندار شهرستان فردوس امروز(دوشنبه) در جلسه  مجمع فعالان برتر رسانه‌ای خراسان جنوبی با محوریت برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران، اظهار داشت: سال ۴۷ زلزله بسیار تلخی در شهرستان فردوس و شهرهای اطراف رخ داد که طبق آمار برآورد شده هفت تا ۱۲ هزار نفر در این حادثه تلخ کشته شدند.

روشن با اشاره به برگزاری رویداد ملی اجلاسیه جهادگران و انتخاب نام «جهاد مقدس» برای این مهم، بیان داشت: اینکه این نام انتخاب شد، نکته مهمی است و باید به آن پرداخته شود.

فرماندار شهرستان فردوس گریزی به زلزله سال ۴۷ و نقش دولت وقت در بخش خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان پرداخت و توضیح داد: بحران‌ها، سیل و زلزله اولین جایی است که مردم توقع دارند دولت و نیروهای دولتی وارد صحنه شوند که متأسفانه در آن زمان، رژیم وقت هیچ کمکی که انجام نداد و حتی مانع کمک‌رسانی هم شد.

روشن تبیین کرد: باید تیم‌هایی برای مداوا و مسائل بهداشتی و معیشتی مردم وارد صحنه می‌شد، اما رژیم وقت نه‌تنها خدمتی به مردم نمی‌کرد، حتی در مقابل برخی تیم‌های پزشکی هم ایستادگی می‌کرد و مانع خدمت‌رسانی به مردم زلزله‌زده فردوس شد.

وی با بیان اینکه در همین شرایط دو روز پس از زلزله ۸۰ طلبه به پشتیبانی بازاریان با ۱۲ دستگاه کامیون امدادی وارد منطقه شدند و خدمت‌رسانی را انجام دادند، مطرح کرد: محور این مهم طلبه ۲۹ ساله‌ای بود که در حال تحصیل در مدرسه علمیه مشهد بود و ایشان کسی جز شخص آیت‌الله العظمی خامنه‌ای نبود.

فرماندار شهرستان فردوس تصریح کرد: آنچه حائر اهمیت است، اینکه در نظام شاهنشاهی، آن زمان به جای اینکه به مردم کمک شود و در اسناد ساواک هم هست که حتی یک ساختمان بهداری که نوساز بود و در اثر زلزله فردوس خراب نشده بود، آن را خراب کردند تا مردم نتوانند استفاده کنند.

روشن اضافه کرد: رژیم و دولت وقت در حوزه خدمت‌رسانی، مشکلاتی را برای مردم و گروه امدادی که وارد منطقه شد، به وجود آوردند؛ ولی در مقابل، یک گروه جهادی با کار تشکیلاتی می‌آید و به مردم خدمت‌رسانی می‌کند که اولین اردوی جهادی را در ایران رقم می‌زند.

وی تصریح کرد: اولین اردوی جهادی که ۵۴ سال قبل توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمان زلزله فردوس پایه‌گذاری شد، تاریخ و مبدأ فعالیت‌های جهادی در کشور قرار می‌گیرد که یک کار جهادی بوده و امروز به عنوان الگو مطرح است.

فرماندار شهرستان فردوس با اشاره به اهمیت برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران در این شهرستان، گفت: برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران بدان جهت اهمیت دارد که اولین بار جهادگران کل کشور دور هم جمع می‌شوند و یک الگو، مبدأ و تاریخ برای ادامه کارشان پیدا می‌کنند که تاریخ آن به کار جهادی رهبر معظم انقلاب در زلزله سال ۴۷ فردوس مربوط می‌شود.

روشن تبیین کرد: اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس ۱۳ شهریور ماه با حضور میهمانان کشوری و استانی برگزار می‌شود و همزمان با برپایی این اجلاسیه ۱۵ پروژه در شهرستان فردوس افتتاح یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.

وی افزود: برخی از برنامه‌های اجلاسیه ملی جهادگران از اول شهریور آغاز شده و برپایی جلساتی با اقشار مختلف مردم و ضبط خاطرات از زلزله سال ۴۷ توسط یک تیم تدوین از دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی در حال انجام است.

فرماندار شهرستان فردوس در بخش دیگری از سخنانش تشکیل گروه‌های جهادی را نمونه‌ای از موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: امروز یکی از افتخارت نظام این است که بدنه مردم و مسئولان همه جهادی و پای کار هستند و این مهم‌ترین ملاکی است که می‌توانیم به آن افتخار کنیم.

روشن کار جهادی را یک کار تشکیلاتی منظم، منسجم و دقیق دانست و خاطرنشان کرد: پدر کارهای جهادی، خود شخص رهبری است و اگر تأکید دارند که انجام شود، صرفا حرف و شعار نیست، بلکه کار میدانی است و باید این اقدام ارزشمند جامعیت یابد و ادامه‌دار باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار