به گزارش خبرنگار دفاعپرس از تبریز، «تراب محمدی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد گرامیداشت چهل و دومین سالگرد هفته دفاع مقدس استان اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری برنامههای مربوط به دفاع مقدس، آشنا ساختن نسل جوان و کسانی است که در دوران پرافتخار دفاع مقدس حضور نداشتند و نمیدانند در آن دوران چه رخ داده است.
وی افزود: استفاده از جهاد تبیین در این موضوع بسیار لازم و ضروری بوده و وظیفه اصلی آن، برعهده کسانی است که خود در دوران دفاع مقدس حضور داشتهاند و از نزدیک وقایع آن روزگار را لمس کردهاند. گرچه تعداد رزمندگان حاضر در صحنه نبرد، در مقایسه با کل جمعیت کشور زیاد نبود اما تقریبا همه مردم در آن سالها با این موضوع درگیر بودند؛ اعم از اینکه ساکن مناطق جنگی بودند، زیر بمباران دشمن قرار داشتند، در امر پشتیبانی جبههها مشارکت میکردند و یا اینکه عضوی از خانواده آنان در جبهه حضور داشت.
«محمدی» ادامه داد: جوانانی که پس از سال 1367 متولد شدهاند هیچ اطلاعی از علت آغاز جنگ، حوادث مربوط به آن و همچنین دستاوردهای آن ندارند که همه اینها باید تبیین شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: حضرت امام خمینی (ره) از دفاع مقدس بهعنوان گنجینه عظیم یاد کردهاند، یعنی دفاع مقدس نتایج بسیاری برای ما به ارمغان داشت از جمله اینکه باعث افزایش خودباوری، مقاومت و عزت نفس ما شد زیرا دشمن با راه انداختن آن به دنبال خاموش کردن چراغ انقلاب اسلامی بود اما نهتنها این هدف محقق نشد، بلکه نیروهای این انقلاب روزبهروز رشد یافته و توانستند در مقابل زورگویان جهان بایستند.
وی تصریح کرد: اگر دفاع مقدس به درستی تبیین نشود، ارزشهای آن توسط دشمنان تحریف شده و به نوع دیگری برای جوانان بیان خواهد شد. روحیه شهادتطلبی، ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی در جوانان امروزی نیز وجود دارد و حضور پرتعداد جوانان در میان مدافعان حرم موید همین مطلب است اما این روحیه باید بیش از این بارورتر شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در امان ماندن جوانان از تهاجم فرهنگی دشمن تنها در سایه نهادینه شدن فرهنگ دفاع مقدس ممکن است چراکه هر لحظه و هر زاویه از دفاع مقدس دارای درس و پیام است.
وی با بیان اینکه باید در تاثیرگذاری برنامههای گرامیداشت هفته دفاع مقدس تمرکز بیشتری شود، گفت: فرهنگ دفاع مقدس دارای ظرفیتی بیش از اینها برای جذب جوانان است و اگر تاکنون چنین نشده، نتیجه کمتوجهی ما به کیفیت تاثیرگذاری برنامههاست.
«محمدی» بهرهگیری از شیوههای نو، ادبیات و هنر را از جمله عوامل موثر در افزایش تاثیرگذاری برنامههای مربوط به دفاع مقدس دانست و اظهار داشت: استکبار رسانهای از طریق پمپاژهای خبری، هنری و سینمایی به دنبال ایجاد انحراف فکری در جوانان است.
وی با اشاره به شیوههای نوین استفادهشده در موزهها و نمایشگاهها برای جلب نظر مخاطبان گفت: باتوجه به تمایل عموم مردم به تماشای ویدئوها و گرافهای کوتاه، باید تولید محتوا در این سبک مورد توجه بیشتر قرار بگیرد. همه نهادها و دستگاههای اجرایی استان باید در برپایی باشکوه این نمایشگاه همکاری کنند و نباید کلیه امور برعهده یک نهاد یا سازمان قرار بگیرد.
انتهای پیام/