به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «جلال سیانی» سرپرست ادارهکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص آسیبهای روانی دوران کرونا، اظهار داشت: با توجه به گسترش کووید ۱۹ در جهان، آثار این همهگیری بر سلامت روان آحاد جامعه به شکل استرس و اضطراب نمایان شده و این آثار در گروه خاصی از جمعیت از جمله سالمندان، ایثارگران مبتلا به بیماریهای خاص، بیماران مبتلا به کرونا و کودکان و زنان بارزتر است. از طرفی پایبندی به شیوهنامههای بهداشتی و محدودیت در تعاملات اجتماعی، به تدریج باعث شکلگیری احساس انزوا و تنهایی در بین بسیاری از افراد شده است.
وی با بیان اینکه ادارهکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در طی سالهای گذشته برنامههای متعددی را طراحی و ارائه کرده است، افزود: دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی، پلتفرم سلامت روان و حمایتهای روانی را راهاندازی کرد و به تبع آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با الگوبرداری از آن، نسخه ایرانی و بومی شده را در ایران راهاندازی کرده و نتیجه این فعالیت، پلتفرم خودارزیابی روانشناختی در راستای خودمراقبتی سلامت روان در شرایط پاندمی کووید ۱۹ است.
سرپرست ادارهکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: با هماهنگی ادارهکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت این پلتفرم با آدرس salamat.gov.ir در دسترس ایثارگران عزیز و عموم جامعه قرار دارد و برای ورود به آن، نیاز به وارد کردن مشخصات هویتی نیست و افراد میتوانند با مطرح کردن مشکلات روانشناختی خود، اطلاعات لازم در خصوص دریافت مشاوره و مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی را دریافت کنند.
سیانی در پایان به ایثارگران عزیز توصیه کرد: فارغ از نتیجه ارزیابی روانشناختی که سامانه فقط بازخورد خواهد داد و پاسخها در اختیار هیچ شخص دیگری قرار نخواهد گرفت به بخش دوم مراجعه کرده و مطالب آموزشی خود مراقبتی سلامت روان را مطالعه کنند. ایثارگران در صورت تمایل به مراجعه حضوری به بخش سوم سامانه مراجعه کرده و مراکز مورد نظر را شناسایی و از خدمات روانپزشکان و روانشناسان بالینی در بیمارستانها، مراکز مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ 141