رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد؛

لزوم تبیین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس

لزوم تبیین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس «جلال‌زاده» بر لزوم تبیین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: باید از زوایای مختلف به گنج جنگ بپردازیم و آن را به جوانان معرفی کنیم.
کد خبر: ۵۴۴۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۱ - 12September 2022

لزوم تبیین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدسبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «وحید جلال‌زاده» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی امروز در همایش ملی جایگاه دانش، فناوری و خلاقیت در دفاع مقدس در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر با بیان اینکه ناب‌ترین فرزندان ایران در نیرو‌های مسلح خدمت می‌کنند، اظهار داشت: نعمت دفاع مقدس نامکشوف مانده است.

وی با بیان اینکه باید گنج جنگ را بشناسیم و آن را به دیگران بشناسانیم، افزود: هنوز نتوانستیم دفاع مقدس را به دنیا و ملت خود معرفی کنیم.

جلال‌زاده با تاکید بر اینکه باید از زوایای مختلف به گنج جنگ بپردازیم و آن را به جوانان معرفی کنیم، تصریح کرد: ملت ایران اسلامی در دفاع مقدس راه طولانی تاریخی را به کوتاهی طی کرد و با رهبری حضرت امام راحل و تمدن غنی ملت توانستیم در یک یا دو دهه راه تاریخی را طی کنیم.

وی بیان داشت: هشت سال دوران دفاع مقدس برای ملت ایران در تاریخ پرفراز و نشیب آن دارای ارزش صدساله بود تا به خودباوری و ما می‌توانیم، برسیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: حضرت امام راحل آن گونه در دفاع مقدس مدیریت کرد تا بتوانیم راه تاریخی را به کوتاهی مدیریت کنیم و نتیجه ما می‌توانیم در دفاع مقدس ثبت شد و اگر امروز جوان ایرانی در نانو، بایو و دیگر تکنولوژی‌ها به رده‌های بالای علمی می‌رسند، ناشی از حرکت تاریخی دفاع مقدس است.

وی گفت: در سیاست‌های برنامه هفتم کشور تلاش شد تا سهم نیرو‌های مسلح در بنیه دفاعی ارتقا یابد و نیرو‌های مسلح با دست یافتن به علم و فناوری، دانش فناوری را بومی کردند که نتیجه دستاورد‌های دفاع مقدس است.

وی با تاکید بر بیان دستاورد‌ها و تلاش‌های نیرو‌های مسلح و ارتش در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: این دستاورد‌ها باید بازگو شود.

جلال‌زاده تصریح کرد: علم و فناوری مبتنی بر معنویت و اسلامیت، دفاع مقدس را اسلامی و انسانی کرد و باید واقعیت‌های این دوران گفته شود و دانش موجود در دفاع مقدس الهی بر مبنای معنویت و انسانیت بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه در دفاع از خود دریغ نمی‌کنیم، گفت: امروز نیرو‌های مسلح ما بازدارنده هستند، زیرا چشم طمع به هیچ کشوری را نداریم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین