یادداشت/ رضا دیده‌بان

گسترش گفتمان امام خمینی (ره) در اسناد به‌جا مانده از شهدا

گسترش گفتمان امام خمینی (ره) در اسناد به‌جا مانده از شهدا شهدا عدول کردن از گفتمان امام خمینی (ره) را برای خود فعلی ناپسند می‌دانستند و با ثبت بیانات امام خمینی (ره) اندیشه‌های ایشان را گسترش می‌دادند تا از این طریق مانع تحریف انقلاب اسلامی شود.
کد خبر: ۵۴۵۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۶ - 26September 2022

گروه استان‌های دفاع‌پرس -  «رضا دیده‌بان» پیشکسوت دفاع مقدس؛ در یک بررسی اجمالی در اسناد به جا مانده از شهیدان دفاع مقدس کمتر سندی را می‌توان یافت که با گفتار و یا پیامی از امام خمینی (ره) شروع نشده باشد.

از خصوصیّت برجسته شهیدان این بود که با بهره‌گیری از توصیه‌های امام خمینی (ره) نوشته خود را مزّین می‌کردند و نسبت به ترویج گفتمان‌ ایشان که گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی بود اهتمام داشتند.

حماسه‌آفرینان دفاع مقدس اگر تبیین مبانی اعتقادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و تربیتی بودند تأکیدات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را حجیّت قرار می‌دادند، که این توجه بسیار ارزشمند بود و باعث روشنگری می‌شد.

شهدا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از بیانات و یا فرمایشات امام خمینی (ره)، وقت اختصاص می‌دادند و سخنان ایشان را با دقّت گوش و یا مطالعه می‌کردند، که این موضوع در آثار مکتوب به‌جای مانده از شهیدان مشهود است و کسی این حقیقت را نمی‌تواند انکار و یا نسبت به دلبستگی‌ به امام خمینی (ره) و تبعیت شهیدان از ولایت خدشه وارد کند.

شهدا عدول کردن از گفتمان امام خمینی (ره) را برای خود فعل ناپسند می‌دانستند و لذا با بیان و نگارش فرمایشات امام خمینی (ره) در آثار مکتوب، هدف ارزشمندی را دنبال می‌کردند و آن گسترش اندیشه‌های امام خمینی (ره) بود تا بازسازی جامعه از این طریق صورت بگیرد و مانع تحریف انقلاب اسلامی شود، از طرفی اندیشه و افکار امام خمینی (ره) در حوزه‌های مختلف در بستر زمان زنده بماند.

شهدا و رزمندگان به ما آموختند که باید فرمایشات امامین انقلاب فصل‌الخطاب باشد و با تبعیت محض از رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسیر تداوم انقلاب در گام دوم قدم برداریم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین