امام جمعه دهدشت:

دشمن دنبال پروژه بی‌ثباتی و اخلال در زندگی مردم است

حجت‌الاسلام «وحدانی‌فر» گفت: دشمن دنبال پروژه بی‌ثباتی و آشوب و اخلال در زندگی مردم است.
کد خبر: ۵۴۶۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۳ - 23September 2022

به گزارش دفاع‌پرس از یاسوج، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی وحدانی‌فر» امام جمعه دهدشت امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به حضور رئیس‌جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اظهار داشت: در این تریبون جهانی به دشمنان جهان گفته شد تفکر سلیمانی همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر فرصت عضویت ایران در پیمان شانگهای را برای کشور مهم عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به ذخایر عظیم فکری، معدنی، انرژی و کریدور جمهوری اسلامی، برای شانگهای مهم بود که ایران عضو آن شود و این موضوع کمتر از یک‌ سال اتفاق افتاد و اکنون که شرایط جهانی، روسیه و چین را مقابل اروپا و آمریکا قرار داده، این عضویت برای ایران مهم است و باید از این ظرفیت بهره کافی را ببریم.

امام جمعه دهدشت از هفته دفاع مقدس به عنوان دفاع از ارزش‌های انسانی و تمامیت ارضی و دفاع از شرف و دین و عزت جمهوری اسلامی ایران نام برد و تصریح کرد: زمانی که چیزی نداشتیم هیمنه استکبار را به خاک کشاندیم، امروز فرزندان امت حزب‌الله به رهبری امام کاری کردند در هر کجای دنیا دشمن بخواهد نقشه‌ای طراحی کند باید از ملت ایران اجازه بگیرد.

وی ابراز کرد: روزی صیادان ما برای گرفتن ماهی از خلیج فارس باید از دشمن اجازه می‌گرفتند اما امروز دشمن برای عبور از خلیج فارس باید فارسی صحبت کند و اجازه ندارد کیلومترها به سرزمین ما نزدیک شود و این‌ها همه به برکت دفاع مقدس است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر تحولات در مرزهای آذربایجان و ارمنستان را برای ایران اسلامی مهم خواند و گفت: ما در این مسئله با کسی تعارف نداریم رژیم غاصب صهیونیستی اجازه دهد کشورهای منطقه خودشان تصمیم بگیرند اگر فکر می‌کند فضای زمینی بر ملت ایران بسته خواهد شد این اتفاق نخواهد افتاد، هم آمریکا و هم رژیم غاصب و هم نوکرانشان در منطقه بدانند جمهوری اسلامی بر سر تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود و منطقه با کسی تعارف نخواهد کرد.

امام جمعه دهدشت بازگشایی مدارس را یادآور شد و خطاب به فرهنگیان گفت: شکل‌گیری فرزندان ایران زمین در اختیار شماست، باید با تلاش و پشتکاری در ابعاد مختلف علمی برای دانش‌آموزان نهایت تلاش را انجام بدهیم.

وحدانی‌فر ادامه داد: این روزها در جنگ تلخ روایت‌ها قرار داریم، دشمن شمشیر از غلاف بیرون کشانده و با یک برنامه‌ریزی بسیار سنگین و جنگ تمام عیار رسانه‌ای به جنگ با اعتقادات و ارزش‌های ایران اسلامی آمده است.

وی با بیان این که امروز دشمن رویه خود را تغییر داده تا جایی که شهر ما را تحت تاثیر این آشوب‌ها قرار داده است، گفت: از حوادث تلخ به وجود آمده اظهار تاسف می‌کنیم، اما باید مراقب باشیم، دشمن دنبال پروژه بی‌ثباتی و آشوب و اخلال در زندگی مردم است.

وی بیان کرد: مسئله، مسئله حجاب نیست چرا که  اگر دفاع از حقوق زن بود چادر از سر خانم‌ها نمی‌کشیدند، هدف، اسلام اهل بیتی است.

امام جمعه دهدشت خاطرنشان کرد: خسارت زدن به اموال عمومی، تخریب بانک‌ها، آتش‌زدن پرچم جمهوری اسلامی، تعرض به ماموران انتظامی و... آیا این‌ها دلشان برای ایران می‌سوزد؟

وحدانی‌فر خواستار توصیه والدین به فرزندانشان شد که در این تجمع‌ها حضور پیدا نکنند و با بیان این که صف منتقدین و آشوبگران از هم جداست، گفت: حضور کسانی که لر زبان نیستند در آشوب‌ها نشانه آشکار فتنه و آشوب از خارج شهرستان است، به خانواد‌ه‌های داغ‌دیده تسلیت عرض می‌کنم، امروز شهر ما نیاز به آرامش دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها