مسئول مرکز حفظ آثار دفاع مقدس سپاه انصارالحسین (ع):

نمایشگاه «ما مقاوم هستیم» در همدان افتتاح شد

سرهنگ «کرمی» با اشاره به برپایی ۵۰ غرفه در نمایشگاه «ما مقاوم هستیم» گفت: این نمایشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس از دوم تا هفتم مهر، در محل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس همدان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۵۴۷۱۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰ - 24September 2022

نمایشگاه ما مقاوم هستیم در همدان افتتاح شدسرهنگ پاسدار «رسول کرمی» مسئول مرکز حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه انصارالحسین (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس، با بیان اینکه نمایشگاه «ما مقاوم هستیم» به مناسبت چهل و دومین سالگرد هفته دفاع مقدس برگزار شده است، اظهار داشت: با توجه به اینکه شعار هفته دفاع مقدس امسال «ما مقاوم هستیم است» می‌باشد، نمایشگاه را به این عنوان برگزار کردیم.

وی افزود: در داخل نمایشگاه تجهیزات نوین دفاعی، نمایشگاه تخصصی کتاب دفاع مقدس، غرفه‌های فرهنگی و هنری، کودک و نوجوان، عفاف و حجاب، مشاوره رایگان برپا و همه رده‌های نظامی، انتظامی و دستگاه های دولتی همچون سپاه، پدافند هوایی، ارتش، بنیاد حفظ آثار، هلال احمر، مخابرات، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، پایگاه شهید نوژه، پادگان قهرمان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، استانداری، اداره برق، مرکز اسناد غرب کشور و بسیاری از دستگاه‌ها و به خصوص ۲۲ نفر از اقشارپایگاه‌های نمونه محلات استان هم در اینجا حضور دارند.

 کرمی با اشاره به برپایی ۵۰ غرفه در این نمایشگاه تصریح کرد: این نمایشگاه از دوم تا هفتم مهر در محل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس همدان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به استقبال مردم از این نمایشگاه متذکر شد: خبر برپایی نمایشگاه از طریق رادیو و تلویزیون و فضای مجازی  اطلاع رسانی صورت گرفته و همچنین جهت بازدید دانش‌آموزان نیز هماهنگی با آموزش و پرورش صورت گرفته است. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار