به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، اعتراضات در کشورهای اروپایی ادامه دارد؛ در رومانی، معترضان برای ابراز نارضایتی از افزایش هزینههای زندگی، بر طبلها کوبیدند.
مردم در سراسر فرانسه به خیابانها رفته و خواستار افزایش دستمزدها شدند.
به گزارش «ایبیسی نیوز»، تظاهرکنندگان در جمهوری چک علیه مدیریت بحران انرژی توسط دولت تظاهرات کردند.
همچنین کارکنان راه آهن انگلیس و خلبانان آلمانی اعتصاب کردند تا با افزایش قیمتها، دستمزد بهتری دریافت کنند.
در سرتاسر اروپا، تورم فزاینده در پس موجی از اعتراضات و اعتصابات قرار دارد که بر نارضایتی فزاینده از هزینههای زندگی تاکید میکند و تهدیدی برای ایجاد آشفتگی سیاسی است.
با توجه به اینکه «لیز تراس»، نخست وزیر انگلیس کمتر از دو ماه پس از آن که برنامههای اقتصادی او باعث هرج و مرج در بازارهای مالی شد و اقتصاد بیمار را بیشتر تحت فشار قرار داد، مجبور به استعفا شد.
پس از استعفای «تراس» خطر برای سران سیاسی آشکارتر شده است.
اروپاییها به دلیل جنگ اوکراین شاهد افزایش قبوض انرژی و قیمت مواد غذایی خود بودهاند.
قیمت انرژی تورم را در ۱۹ کشوری که از ارز یورو استفاده میکنند به ۹.۹ درصد رسانده که خرید کالاهای مورد نیاز را برای مردم دشوارتر کرده است.
به گفته موسسه مشاوره Verisk Maplecroft، پیامدهای جنگ در اوکراین به شدت خطر ناآرامیهای داخلی در اروپا را افزایش داده است.
سران اروپایی قویاً از اوکراین حمایت کردهاند و به این کشور تسلیحات میفرستند و متعهد شدهاند یا مجبور شدهاند که اقتصاد خود را از نفت و گاز طبیعی ارزان روسیه جدا کنند، اما این انتقال آسان نبوده و حمایت عمومی را تهدید میکند.
یکی از تحلیلگران Verisk Maplecroft گفت: هیچ راه حل سریعی برای بحران انرژی وجود ندارد و به نظر میرسد تورم در سال آینده بدتر از امسال باشد.
در فرانسه، کارگران راهآهن و بخش حملونقل، معلمان دبیرستانها و کارکنان بیمارستانهای دولتی به اعتصابهای کارگران پالایشگاه که باعث کمبود بنزین دراین کشور شده است، پیوستهاند.
گفته میشود هنوز ۱۳ درصد از پمپ بنزینهای فرانسه به دلیل اعتصابها و تامین نشدن بنزین، فعالیت ندارند.
کارگران راه آهن انگلیس، پرستاران، کارگران بنادر، وکلا و سایرین در ماههای اخیر اعتصابهای زنجیرهای را برای افزایش دستمزدها برگزار کردهاند که مطابق با تورم ۱۰.۱ درصدی در بالاترین سطح چهار دهه اخیر است.
منبع: میزان
انتهای پیام/ ۹۱۱