مدیرکل آموزش و پرورش استان قم:

آموزش و پرورش بهترین بستر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

«رحیمی» گفت: آموزش و پرورش بهترین بستر برای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت در جامعه است.
کد خبر: ۵۵۱۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۸ - 24October 2022

آموزش و پرورش بهترین بستر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استبه گزارش دفاع‌پرس از قم، «علیرضا رحیمی» مدیر کل آموزش و پرورش استان قم در جمع خبرنگاران با اشاره به نزدیکی زمان برگزاری کنگره ملی شهدای قم اظهار داشت: یکی از مسائلی که می‌تواند در تربیت تمام ساحتی دانش آموزان موثر باشد، شناخت سیره و منش شهداست که اگر طبق فرموده رهبر معظم انقلاب به درستی روایتگری شود بهترین اثربخشی را نسبت به تربیت نسل امروز دارد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش استان قم این افتخار را دارد که حدود ۹۰۰ دانش آموز و ۱۰۰ معلم شهید دارد لذا بیشترین شهید در بین سایر دستگاه‌های دولتی متعلق به آموزش و پرورش است.

رحیمی افزود: تلاش می‌کنیم سیره و سبک زندگی و اهداف شهدا در مدارس ما ساری و جاری باشد و نیز بهترین کسانی که می‌توانند فرهنگ ایثار و شهادت را به خانواده‌ها و جامعه منتقل کنند، همین دانش آموزان هستند.

رحیمی با بیان این که در طول سال تحصیلی گذشته حدود ۷۰۰ یادواره شهید در مناطق و مدارس استان برگزار شده است، گفت: دانش آموزان در طول مدت برنامه ریزی شده روی سیره و اخلاق شهدا، زندگینامه و خاطرات دوستان و همراهان شهدا تحقیق می‌کنند و مجموعه این تحقیق‌ها منتهی به برگزاری یادواره‌ها در مدارس می‌شود و همین خود یک فرآیند تربیتی است.

رحیمی یادآور شد: مشاهدات میدانی نشان می‌دهد دانش آموزان نسبت به آشنایی با شهدا و نوع زندگی و طبقه اجتماعی و تحصیلات آنان بسیار علاقه‌مند هستند.

وی با اشاره به این که شهدا الگو‌های در دسترس برای دانش آموزان هستند، اضافه کرد: مهرماه هر سال مدارسی که به نام شهدا مزین شده با حضور خانواده همان شهید بازگشایی می‌شود و در بیشتر مدارس خانواده شهدا و ایثارگران زنگ مدرسه را به صدا در می‌آورند همچنین در مناسبت‌های مختلف سعی می‌کنیم نام و یاد شهدا را گرامی بداریم.

رحیمی با بیان این که آموزش و پرورش بهترین بستر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، افزود: دشمنان به دنبال این هستند که فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت را از مردم بگیرند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با تأکید بر این که اقدامات متعددی را در راستای برگزاری کنگره شهدا در دست اقدام داریم، ابراز کرد: یکی از ابزار برگزاری یادواره شهدا روایتگری است و رهبر معظم انقلاب نیز بر این مسئله تأکید فراوانی دارند و در همین راستا دانش آموزان و فرهنگیان هفت توصیه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم را در سیره و گفتار و وصیت نامه شهدا پژوهش خواهند کرد.

رحیمی در ادامه گفت: همه کلاس‌های درس مدارس را به نام یک یا چند شهید نامگذاری کردیم و دانش آموزان پیرامون زندگینامه همین شهدا مطالعه و تحقیق می‌کنند.

وی ادامه داد: مفاهیم دروسی همچون ریاضی، جغرافیا، اجتماعی را می‌توانیم در گلزار شهدا آموزش دهیم به عنوان مثال آموزش اعداد کوچک و بزرگ را به دانش آموزان بر اساس سن شهدا داشته باشیم و این اقدام در سال جاری انجام خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با بیان این که یکی از اهداف برگزاری یادواره شهدا هویت بخشی به دانش اموزان است، یادآور شد: ۱۴ آبان ماه یادواره شهدا در تمام مدارس با محوریت تولید محتوا توسط دانش آموزان برگزار می‌شود و نقطه قوت این یادواره‌ها مشارکت خود دانش آموزان و فرهنگیان در فرآیند اجرا و برگزاری یادواره‌ها است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار