لشکر فاطمیون:

دشمن از شکست در برابر ایران عصبانی است

فرماندهان و رزمندگان لشکر فاطمیون در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه دشمن از شکستش در برابر ایران عصبانی است، اعلام کردند: حرکت به سوی ظهور این درد‌های پس از هر جراحت را تسکین یافتنی می‌کند.
کد خبر: ۵۵۲۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶ - 29October 2022

لشکر فاطمیون: دشمن از شکست در برابر ایران عصبانی استبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، فرماندهان و رزمندگان لشکر فاطمیون پیرامون حادثه تروریستی در حرم حضرت احمد بن موسی (ع) شیراز بیانیه‌ای صادر کردند.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم رب‌الشهدا و الصدیقین

حادثه تروریستی در حرم حضرت احمدبن‌موسی (ع) شیراز و شهادت جمعی از مردان، زنان و کودکان مؤمن و مسلمان بی‌شک دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد و او را داغدار می‌کند.

باید این مصیبت بزرگ را به ملت شریف ایران، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و تمام مستضعفان عالم تسلیت و به خانواده بزرگ شهدای این حادثه تروریستی تبریک و تسلیت گفت.

از زمان ریشه زدن نهال فاطمیون در جبهه مقاومت جهانی و‌حضور در مناطق جنگ‌زده و آشوب‌زده، هر آنچه دیده‌ایم تقلای ملت‌های مظلوم برای کسب یک لحظه امنیت و آرامش بوده و این ملت بزرگ ایران بوده است که با حمایت خود امنیت را در سخت‌ترین شرایط به نحوی برای ملت‌های مظلوم منطقه به ارمغان آورده و دست تروریست‌ها و اربابا‌نشان را از زن، زندگی و مام میهن این ملت‌ها کوتاه کرده است.

دشمن بی‌شک از شکستش در برابر شما ملت بزرگ ایران عصبانی‌است و لحظه‌ای برای ضربه زدن به امنیت، ثبات و آرامش‌تان آرام نمی‌نشیند.

او با برنامه‌ریزی دقیق میدانی و رسانه‌ای و با به کارگیری مزدوران اجاره‌ای چندملیتی‌اش اکنون کار را به جایی رسانده که شقی‌ترین افراد این جرأت را به خود بدهند که در قلب ایران عزیز اسلامی دست به تحرک تروریستی زده و ضمن هتک حرمت به حرم شریف شاهچراغ، خون زن، مرد و کودک بی‌گناه ایرانی را بر زمین بریزد.

اکنون فصل شادی خشمناک گرگان درنده است تا با شقا‌وت‌تر و وحشیانه‌تر از گذشته چنگ بر چهره پاک جمهوری اسلامی ایران بیاندازند.

بدانید ریشه این ناامنی‌ها و تحرکات کور و ریشه پرورش تروریسم داعشی در خارج از مرز‌های سرزمین شماست.

تروریسم وحشی داعشی و اربابان او تصمیم‌شان ریختن خون بی‌گناهان در جای‌جای زمین از افغانستان عزیز تا ایران بزرگ و قوی و ده‌ها منطقه دیگر است تا جلوی پیشرفت اسلام و‌مسلمانان را بگیرند و این بر هر مسلمانی واجب است تا هوشیارانه علیه این دژخیمان زمان قد علم کند.

لشکر فاطمیون که از زمان بروز و ظهورش تمام قوایش در راستای مبارزه با تروریسم جهانی و دواعش خونخوار بوده است، این جنایت هولناک را محکوم کرده و خود را در کنار تمام مظلومان عالم و دردکشیدگان از این حملات وحشیانه می‌داند.

راه به سمت قله استقرار نظام نوین اسلامی جهانی به رهبری بقیه‌الله الاعظم (عج) سخت و ناهموار، اما پیمودنی‌ست و این درد‌های پس از هر جراحت قطعا تسکین‌یافتنی خواهد بود.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار