به گزارش دفاعپرس از مشهد، حجتالاسلام «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در افتتاحیه دوره آموزشی ویژه مربیان سبک زندگی اسلامی کشور که امروز در مجتمع فرهنگی آموزشی امامت مشهد برگزار شد با تأکيد بر اینکه در امر تبلیغ باید سعه صدر و تحمل داشت، اظهار داشت: اینکه ما با چه ادبیات و نگاهی با مخاطب خود مواجه شویم بسیار مهم است در امر به معروف باید سعه صدر و تحمل داشته باشیم. آنچه در قرآن در سیره پیامبر (ص) و ائمه داریم بیان و جدال احسن با مردم است، پیامبر (ص) هیچگاه با لحن تند با دیگران مواجه نمیشد چون اثر عکس دارد.
وی افزود: کسانی که امر به معروف میکنند باید دورههایی را بگذرانند چراکه هر کاری نیاز به تخصص دارد، ما با امر به معروف در حرم مخالف نیستیم و باید انجام دهیم اما هر کسی چنین اجازهای ندارد.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به فرمایش پیامبر (ص) مبنی بر اینکه در تبلیغ دین بشارت دهید و نفرت ایجاد نکنید، گفت: در تبلیغ دین به گونهای صحبت نکنید که در مردم نفرت ایجاد شود، ما در این حوزه کمبودهایی داریم و نباید نقصهای خود را به حساب دشمن بگذاریم، کار دشمن دشمنی کردن است.
مروی با اشاره به اتفاقات اخیر و حضور نوجوانان در کف خیایان؛ گفت: باید با این نوجوانان با ملاطفت برخورد کرد تا طرف مقابل احساس کند او را دوست داریم و از موضع تحقیر با او صحبت نمیکنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه در جهت فرزندآوری، اثر سخنرانی در اجتماع و صحبت چهره به چهره به مراتب از تلویزیون و رادیو بیشتر است و هر چه ارتباط صمیمیتر باشد اثر بیشتری دارد؛ گفت: باید برای آن برنامهریزی صورت گیرد و هر کسی را باید با نسخه مناسب با آن راهنمایی کرد و مناسب با فرهنگ، ذهنیت و سوالی که دارد صحبت کنیم، پاسخ دهیم و او را قانع کنیم.
مروی همچنین در خصوص جمعیت جوان و فرزندآوری بیان داشت: یکی از چالشهای بزرگ که در آینده نه چندان دور خود را نشان خواهد داد مسئله پیری جمعیت ایران و عدم زاد و ولد است.
تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی از سال ۱۳۹۱ نسبت به مسئله فرزندآوری فریاد میزنند و فقط تذکر نمیدهند و آنگونه که باید مردم و مسئولین به خطر واقف نیستند.
وی با بیان اینکه مخاطب این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی زوجهای هستند تصریح کرد: پیامبر (ص) را به اینکه ابتر است و فرزند پسر ندارد سرزنش میکردند ولی خداوند از کنار این قضیه بیتفاوت نگذشت لذا در سوره کوثر میفرماید: «ما به تو کوثر عطا کردیم و به شکرانه این نعمت بزرگ نماز بخوان و شتر قربانی کن».
تولیت آستان قدس رضوی یادآور شد: اهمیت داشتن فرزند، فرزندآوری و پدر و مادر بودن به لحاظ دینی و معنوی باید برای جامعه تبیین شود و برای این منظور باید با تکتک افراد صحبت کرد و فقط به ایراد سخنرانی و دعوت بسنده نکرد.
مروی گفت: پیامبر (ص) برای هدایت انسانها با تکتک افراد صحبت میکرد و این جامعه اسلامی با بیش از یک میلیارد نفر بر اثر تلاشها و زحمات آن حضرت است.
وی در پایان بیان داشت: بانوان نقش مهمی در تربیت فرزند و ساختن جامعه دارند و لذا پیامبر فرمودند بهشت زیر پای مادران است.
انتهای پیام/