سردار جلالی در همایش سلمان فارسی:
«تهدیدشناسی» نخستین راهبرد پدافند غیرعامل در مراکز علمی است
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور، «تهدیدشناسی»، «عمقبخشی علمی» و «تولید و مدیریت دانش» را راهبردهای پدافند غیرعامل در دانشگاهها و مراکز علمی کشور دانست.
به گزارش
گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار سرتیپ غلامرضا جلالی در جشنواره علمی سلمان فارسی (خندق) که صبح امروز در تالار اندیشه دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد، اظهار داشت: نخستین راهبرد پدافند غیرعامل در دانشگاه ها و مراکز علمی کشور تهدیدشناسی است؛ که طی آن سه موضوع منابع انسانی، ابزار و ساختارها و مفهوم شناسی تهدید بررسی سازنده شود.
وی افزود: ما باید در موضوع مهندسی تهدیدشناسی در دانشگاهها و مراکز علمی از حالت کیفی به حالت کمّی برسیم و بهصورت دقیق این موضوع را ارزیابی و پایش کنیم.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور راهبرد دوم پدافند غیرعامل در دانشگاهها و مراکز علمی کشور را عمقبخشی علمی، تولید و مدیریت دانش عنوان کرد و گفت: در این موضوع نیز ما میتوانیم با راهاندازی کرسیهای نظریهپردازی به عمق بخشی علمی در این حوزه برسیم.
سردار جلالی توضیح داد: ما نیازمند ساماندهی قطب علمی و پژوهشی در حوزه پدافند غیرعامل در دانشگاهها هستیم؛ تا تمامی دانشگاهها و مراکز علمی کشور حوزهای را در این موضوع برای مطالعه داشته باشند.
وی اضافه کرد: با پایش فضای علمی پدافند غیرعامل نیز یکی دیگر از رویکردهای این سازمان است که برگزاری گردهمایی علمی سلمان فارسی (خندق) و نشست دانشآموختگان این حوزه از مراکز علمی و دانشگاهی کشور از این دست اقدامات است.
سردار جلالی راهبرد سوم این سازمان را در دانشگاهها و فضای علمی کشور ساختارسازی در محیطهای علمی و غیرنظامی کردن پدافند غیرعامل عنوان کرد.
وی راهبرد و رویکرد دیگر این سازمان را در حوزههای علمی و دانشگاهی، پل زدن علمی به مراکز غیرنظامی ذکر کرد.
رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: در حوزه پدافند غیرعامل چون تهدیدات پویا و دینامیکی هستند، باید بهصورت مرتب و مکرر روی موضوع تهدیدات مطالعه و بررسیهای مختلفی صورت بگیرد؛ که اگر دانش، فناوری و نظایر آن در مراکز علمی و دانشگاهی تولید شود، میتوان در موضوع تهدیدات گامهای محکم و استواری برداریم.
سردار جلالی گفت: آموزش و کار علمی و پژوهشی در دانشگاهها یکی دیگر از رویکردهای اصلی و اساسی سازمان پدافند غیرعامل کشور است.