معارف دفاع مقدس باید در ذهن و خاطر دانشآموزان ماندگار شود
سرهنگ «حبیبی» با اشاره به ضرورت بیان حقایق دوران دفاع مقدس برای نسل جوان، گفت: معارف دفاع مقدس در ذهن و خاطر دانش آموزان به همان اندازه که در ذهن رزمندگان هست باید ماندگار شود تا نسبت به گذشته احساس غرور کنند.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از رشت، سرهنگ «حسن حبیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان امروز در جمع اعضای انجمن راویان دفاع مقدس استان در سالن اجتماعات مرکز امامت سپاه قدس گیلان اظهار داشت: فعالیت در عرصه روایتگری از معارف دفاع مقدس به مراتب با فضیلتتر و موثرتر از حضور رزمندگان در دوران دفاع مقدس است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان استفاده از پیشکسوتان دفاع مقدس در روایتگری سالهای جنگ تحمیلی را بسیار مهم و ضروری دانست و تصریح کرد: روایت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس باید درست بیان شود، زیرا این دوران آنقدر بزرگ و تاثیرگذار بود که بیان حقایق آن برای نسلهای حاضر و آینده بسیار تاثیرگذار است و نیازی به بزرگنمایی و تحریف نیست.
وی افزود: باید کاری بکنیم که وقتی بازدیدکنندگان از مناطق عملیات دفاع مقدس برگشتند پیوند ناگسستنی با این حادثه مهم و ارزشها و دستاوردهای آن پیدا کنند.
حبیبی با اذعان به اینکه گزارشگری برای راهیان نور بسیار متفاوت است، خاطرنشان کرد: در راهیان نور، محتوا باید مملوء از تبیین و بیان حقایق معرفت نقاط برجسته دفاع مقدس باشد البته این موضوع به معنای اعراقگویی در مورد دفاع مقدس نیست بلکه باید دشواریها و برخی ناکامیها در کنار موفقیتها و نقاط قوت فراوان این دوران بیان شود.
وی برخی چالشهای موجود در آموزش و پرورش نظیر کم توجهی به مشارکت خانوادهها در آموزش و پرورش را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تجلیل از یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت عنوان فرمودند باید معارف دفاع مقدس در ذهن و خاطر دانش آموزان به همان اندازه که در ذهن رزمندگان هست ماندگار شود تا نسبت به گذشته احساس غرور کنند و امید به آینده و امید به توان ملی و خوداتکایی مردم نیز تقویت شود.
انتهای پیام/
