صالحی:

با احداث بیمارستان هسته ای کشور بیماران نیازی به خارج نخواهند داشت

رئیس سازمان انرژی اتمی احداث بیمارستان هسته ای کشور را نخستین نوع این بیمارستان در غرب آسیا دانست و گفت: با احداث این بیمارستان نیازی به اعزام بیماران به خارج از کشور نخواهد بود.
کد خبر: ۵۵۹۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷ - 27October 2015

با احداث بیمارستان هسته ای کشور بیماران نیازی به خارج نخواهند داشت

به گزارش اخبار داخلی دفاع پرس،  علی اکبر صالحی روز دوشنبه در آیین امضای تفاهم ساخت بیمارستان هسته ای کشور که در بوستان ولایت جانمایی شده است، این مطلب را بیان کرد.


رئیس سازمان انرژی اتمی ساخت نخستین بیمارستان هسته ای کشور را اتفاق ویژه و بزرگی در عرصه هسته ای عنوان کرد و اظهار داشت: درصدد هستیم فضای ایجادشده توسط تبلیغات منفی دیگران در ارتباط با فعالیت های صلح آمیز ایران را عوض کنیم.


صالحی با بیان این که فعالیت های صلح آمیز هسته ای فقط در بحث غنی سازی و آب سنگین خلاصه نمی شود، اظهار داشت: متاسفانه دیگران این موضوع را طوری رواج دادند که هرگاه نامی از فعالیت صلح آمیز هسته ای سخن به میان می آید، گویی فقط غنی سازی و آب سنگین است.

**خدمت دهی به یک میلیون بیمار
وی اضافه کرد: سازمان انرژی اتمی نیاز یک میلیون بیمار نیازمند به داروهای تشخیصی و درمانی را عرضه می کند و این خدمت بزرگی است و بحث غنی سازی 20 درصد از همین جا شروع شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: زمانی که سوخت رآکتور تهران در حال تمام شدن بود ما برای چندمین بار تقاضای سوخت کردیم که آنها امتناع کردند و برادران و خواهران شما با همت عالی خود کاری کردند که باورکردنی نبود و در عرض دو سال توانستند سوخت 20 درصد را از صفر شروع کرده و نگذارند رآکتور تهران یک روز هم بدون سوخت بماند.
 
صالحی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: فرزندان شما در سازمان انرژی اتمی می خواهند بعد از به سرانجام رسیدن برجام که حرکت بزرگ و تاریخ سازی بود و دیری نخواهد گذشت که شما شاهد نتایج این حرکت مبارک خواهید بود، سازمان انرژی اتمی به همراه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شهرداری تهران زمینه احداث این بیمارستان را فراهم کند.

وی با بیان این که چنین بیمارستانی برای نخستین بار در غرب آسیا احداث می شود، گفت: مدرن ترین تجهیزات درمانی و تشخیصی مرتبط با پرتودرمانی در یک جا جمع شده و برای اولین بار به گونه ای عمل می کنیم که بیماران ما نیازمند رفتن به خارج برای برخورداری از این خدمات نباشند.

صالحی یادآور شد: این بیمارستان تجهیزاتی را به کار می گیرند که تعداد انگشت شماری از کشورها این تجهیزات را به کار گرفته اند، ضمن این که این بیمارستان شامل بخش های درمانی، تشخیصی و تحقیقاتی خواهد بود.
وی ادامه داد: ما قصد نداریم که اگر تجهیزات مورد نیاز را خریداری کردیم، ادامه دهنده خرید باشیم بلکه با راه اندازی مرکز تحقیقات قصد داریم تجهیزات مورد استفاده را بازسازی کرده و تجهیزات جدیدی هم خودمان بسازیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: بر اساس تفاهمنامه قرار است این بیمارستان در 48 ماه احداث شود که امیدوارم محقق شود اما تامین برخی از تجهیزات مورد نیاز بین 3 تا 3 و نیم سال طول می کشد.

صالحی استانداردسازی را از دیگر اهداف احداث این بیمارستان عنوان کرد و اظهار داشت: اگر بتوانیم الگوی موفقی در زمینه ای عرضه کنیم، توسعه آن موضوع هم به درستی پیش می رود و امیدوارم در به کار گیری تجهیزات پرتودرمانی و تشخیصی بتوانیم الگویی را پی ریزی کنیم تا از این به بعد بیمارستان هایی که در این زمینه احداث می شوند با بالاترین استانداردهای ممکن احداث شوند.
 
تفاهمنامه ساخت نخستین بیمارستان هسته ای کشور امروز در بوستان ولایت به امضای سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، محمدباقر قالیباف شهردار تهران و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی رسید.
نظر شما
پربیننده ها