معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استاندار اصفهان خبر داد؛

تدوین اطلس محرومیت‌زدایی و توسعه استان اصفهان

«خضری» گفت: قرارگاه محرومیت زدایی استان با دو محور «هم‌افزایی» و «هماهنگی» تشکیل و منجر به تهیه و تدوین اطلس محرومیت‌زدایی و توسعه استان شد.
کد خبر: ۵۶۰۳۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۸ - 08December 2022

تدوین اطلس محرومیت زدایی و توسعه استان اصفهانبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، قرارگاه محرومیت زدایی و توانمندسازی استان امروز (پنجشنبه) با محوریت و دستور کار طرح ۲۰۲۰ محله کم برخوردار (توسعه اجتماع محور) با حضور«علی آقا محمدی»قائم مقام وزیر کشور در امور محرومیت زدایی، «سید رضا مرتضوی» استاندار اصفهان، «مصطفی خضری» معاون توسعه، مدیریت منابع انسانی استانداری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

«مصطفی خضری» معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان اظهار داشت: با دستور و ابتکار استاندار اصفهان قرارگاه استانی محرومیت زدایی و توانمندسازی باهدف ایجاد هم افزایی و هماهنگی میان همه متولیان و فعالان این حوزه شکل گرفت.

وی اقدامات انجام شده پس از انقلاب، در حوزه محرومیت زدایی و مبارزه با فقر را قابل توجه دانست و افزود: هر چند که علی رغم اقدامات انجام شده در آسیب شناسی های صورت گرفته متوجه شدیم که عامل اصلی بهبود شرایط و کارآمد کردن اقدامات در حوزه محرومیت زدایی «هم افزایی» است.

معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان تصریح کرد: جهادگرانی که درمیدان محرومیت زدایی هستند اگر به صورت ناهماهنگ فعالیت کنند؛ به نتایج قابل قبولی نمی رسیم.

خضری چند چالش اساسی را در این حوزه مطرح کرد و گفت: در فصل تدوین برنامه پنج ساله هفتم توسعه هستیم در این حوزه نیازمند سیاستگذاری های مشخص در حوزه های بالادستی هستیم تا عوامل با دستور کار مشخص فعالیت کنند.

وی نبود منابع پایدار در حوزه محرومیت زدایی را چالش دیگر این حوزه دانست و عنوان کرد: در بودجه سنواتی به جز بودجه های دستگاه ها شاهد منابع پایداری نیستیم که می طلبد در برنامه پنج ساله توسعه در این خصوص تدبیر شود.

خضری با اشاره به فقدان اطلاعات جامع در حوزه محرومیت زدایی و توانمندسازی، بیان کرد: امسال در پروژه های پژوهشی با دستور استاندار اصفهان اطلس جامع محرومیت استان تهیه و تدوین شد تا در اختیار گروه های مرتبط قرار بگیرد و بتوانیم به نحو شایسته این مهم را ساماندهی کنیم که تشکیل این اطلس را به سایر استان های کشور نیز پیشنهاد می دهیم.

وی یادآور شد: قرارگاه محرومیت زدایی استان با دو محور «هم افزایی» و «هماهنگی» تشکیل و منجر به تهیه و تدوین اطلس محرومیت زدایی و توسعه استان شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها