توسط کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت صورت گرفته است؛

تالیف و انتشار ۳۶ عنوان کتاب با محوریت اشتغال

کالوندی گفت: اقدامات علمی و تحقیقاتی کمیته تحقیق و توسعه منتج به تالیف ۳۶ عنوان کتاب مشتمل بر سه هزار و ۳۸۳ صفحه و شمارگان ۴۰ هزار و ۷۰۰ جلد شده است.
کد خبر: ۵۶۱۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱ - 14December 2022

تالیف و انتشار ۳۶ عنوان کتاب با محوریت اشتغالبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، «محسن کالوندی» دبیر کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اقدامات علمی و تحقیقاتی کمیته تحقیق و توسعه منتج به تالیف ۳۶ عنوان کتاب مشتمل بر سه هزار و ۳۸۳ صفحه و شمارگان ۴۰ هزار و ۷۰۰ جلد شده است.

کالوندی تاکید کرد: این کتاب‌ها عمدتا با محوریت اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جوامع محروم و به منظور آشنایی متقاضیان با انواع رسته‌های شغلی به رشته تحریر درآمده است. همچنین آیین‌نامه‌ها و مدل‌های توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی برکت از جمله سحاب، آسمان، آفتاب و مهتاب محور‌های محتوایی برخی از این کتاب‌ها را تشکیل می‌دهند.

دبیر کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت متقاضیان اشتغال را از جمله مخاطبان این کتاب‌ها برشمرد و تصریح کرد: یکی از ماموریت‌ها و اهداف بنیاد برکت توانمندسازی اقتصادی و محرومیت‌زدایی از طریق ایجاد اشتغال و فراهم کردن فرصت‌های کسب‌وکار است. در همین راستا، آموزش متقاضیان اشتغال با بهره‌گیری از به روزترین نتایج تحقیقات علمی و دانشگاهی و تجربیات کشور‌های جهان در قالب تالیف و انتشار کتاب، یکی از راهبرد‌های اساسی کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت به‌شمار می‌رود.

وی یادآور شد: این کتاب‌های آموزشی در مجموع مورد استفاده مدیران بخش‌های مختلف دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان حوزه اشتغال‌زایی و محرومیت‌زدایی، کارآفرینان و رهبران جوامع محلی، محققین دانشگاهی و فعالان کسب‌وکار‌های خرد است.

کالوندی خاطرنشان کرد: این کتاب‌ها همچنین می‌توانند محل رجوع مجریان و تسهیل‌گران بنیاد برکت به عنوان بازو‌ها و نیرو‌های اجرایی اشتغال‌زایی این بنیاد در مناطق محروم و روستایی کشور باشند.

وی ادامه داد: پرورش دام سبک، نیروگاه خورشیدی خانگی، زنبورداری، فرش دستباف، پرورش دام سنگین، کار از راه دور، پرورش مرغ تخم‌گذار، تولید ذرت، پرورش ماهی در قفس، تولید ابریشم، پرورش کبک و تولید کفش از جمله عناوین کتاب‌های منتشر شده در کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت است.

به گفته دبیر کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت، محتوای برخی از کتاب‌های دیگر این کمیته به مباحثی همچون راهنمای ورود به کسب‌وکار، مدل جامع پیشرفت مناطق محروم و روستایی، رشد هدفمند برای کولبران، مشارکت مدنی و ضوابط معماری مدارس برکت اختصاص دارد.
کالوندی افزود: نظام‌نامه و دستورالعمل انجام پروژه‌های مطالعاتی، آیین‌نامه آموزش کنشگران طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور و آیین‌نامه فقرزدایی و توانمندسازی بنیاد برکت از جمله دیگر عناوین کتاب‌های انتشار یافته در کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت است.
وی یادآور شد: کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت همچنین اقدام به ترجمه ۱۰ اثر به زبان‌های لاتین و عربی نموده است.
دبیر کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت تاکید کرد: اقدامات این کمیته تا به امروز منتج به اشتغال‌زایی برای ۲۳۳ هزار نفر در مناطق محروم و به‌طور مشخص در ۱۲ هزار و ۱۳۸ نقطه هدف روستایی شده است.
کالوندی در پایان عنوان کرد: کمیته تحقیق و توسعه تاکنون بیش از ۲۱۸ جلسه برای تحقیق و توسعه و ۳۲۸ جلسه در راستای بررسی کارشناسانه اقدامات و فعالیت‌های پژوهشی و کمک به تدوین سیاست‌ها و برنامه‌های بنیاد برکت برگزار کرده است.

علاقه‌مندان به کارآفرینی و کسب‌و‌کار می‌توانند برای دسترسی و بهره‌مندی از این کتب به تارنما‌های بنیاد برکت و کمیته تحقیق و توسعه به آدرس‌های barakatfoundation.com و Rndbarakat.com مراجعه کنند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها