به گزارش دفاعپرس از رشت، آیتالله «رسول فلاحتی» نماینده ولیفقیه در استان گیلان امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی استان گیلان با اشاره به تلاشهای هماهنگ و مداوم دشمنان نظام اسلامی برای ترویج کشف حجاب در جامعه اظهار داشت: مجموع متولیان و دستاندرکاران فرهنگی باید تلاش کنند تا ساختارهای فرهنگی کشور به نقطه مطلوب برسد.
وی با اشاره به توجه و جایگاه ویژه حجاب در اسلام برای مصون ماندن از آلودگیها تصریح کرد: دستگاههای اجرایی باید به وظایف خود در قبال حجاب عمل کنند.
آیتالله فلاحتی در بخش دیگری از سخنان خویش با تشریح و تبیین علل و ابعاد اغتشاشات اخیر در کشور گفت: دشمنان با بهرهگیری از فضای مجازی به ایجاد شبهه و افتراق در بین اقشار مختلف به ویژه جوانان آیندهساز این سرزمین پرداختند، اما درایت نظام اسلامی، دشمنان را با خفت به پشت خاکریزهای تهاجم فرهنگیشان بازگرداند.
انتهای پیام/