استاندار خوزستان در جلسه شورای اداری:

بیمارستان صحرایی امام حسین به موزه گردشگری جنگ تبدیل می شود

استاندار خوزستان، با تاکید بر ضرورت نگهداشت آثار دفاع مقدس، اظهار داشت: بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) جزء میراث مهم و با ارزش دوران دفاع مقدس است که مقدمات تبدیل آن به موزه گردشگری جنگ در حال انجام است.
کد خبر: ۵۶۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰ - 01November 2015

بیمارستان صحرایی امام حسین به موزه گردشگری جنگ تبدیل می شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، در جلسه شورای اداری استان که در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) برگزار شد، گفت: به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا جلسه شورای اداری با حضور مدیران استان که اکثریت قریب به اتفاق آنان رزمندگان جنگ بودند برگزار شده است.

وی با بیان اینکه کسانی که در خوزستان هستند نگاهشان به دفاع مقدس و ارزش ها خاص تر است، اضافه کرد: به گذشته خود افتخار می کنیم.

مقتدایی، با اشاره به اینکه بخش معنوی دفاع مقدس برای همیشه به عنوان سندی در تاریخ خواهد ماند، افزود: متولی بخش معنوی و مادی هر جامعه حاکمان هستند که اگر با همت باشند، درجات تعالی را سپری خواهند کرد و در غیر این صورت سیر نزولی خواهند داشت.

وی تصریح کرد: بر این اساس مدیران استان در زمینه دفاع مقدس باید نگاهی متفاوت داشته باشند چرا که خوزستان هم مهد جنگ و دفاع مقدس بوده و هم در حال حاضر میزبان راهیان نور و بازدید کنندگان جبهه های جنگ است.

استاندار خوزستان، بر ضرورت نگهداشت آثار جنگ و دفاع مقدس تاکید کرد و ادامه داد: بازسازی صحنه های دفاع مقدس به صورت بدلی ارزشی ندارد بلکه این صحنه ها باید در محیط های واقعی نگهداری و در معرض دید بازدید کنندگان قرار گیرند.

وی با بیان اینکه کارکرد موزه های دفاع مقدس نیز در این راستا مطرح می شود، عنوان کرد: بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) نیز از جمله آثار دفاع مقدس است که باید آن را به صورت کامل بازسازی و احیا کرد.

مقتدایی، با اشاره به اینکه این بیمارستان جزو میراث مهم و با ارزش استان خوزستان است، ابراز کرد: ثبت ملی این بیمارستان در حال پیگیری است و همچنین مقدمات تبدیل آن به مرکز موزه گردشگری جنگ نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به ضرورت انجام گلریزان برای حفظ آثار شهدا و دفاع مقدس، اظهار کرد: هر سازمان باید در کنار اجرای طرح های عمرانی خود عهده دار بازسازی بخشی از بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) باشد.

وی درخواست کرد: با ارسال نامه ای به شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ای مبنی بر اینکه تمام فارغ التحصیلان رشته پزشکی طرح خود را در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) بگذرانند، مصوب شود تا پزشکان با شرایط دوران دفاع مقدس بیشتر آشنا شوند.

استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: همچنین برگزاری کنگره ها و همایش های پزشکی در بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) باید به طور منظم تر و گسترده تر انجام شود.

آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری در جلسه شورای اداری خوزستان که در بیمارستان صحرایی امام حسین برگزار شد، اظهار کرد: راهیان نور فرصت خوبی برای گردشگری بوده و جامعه نیز برای این مسئله اهمیت بسیاری قائل بوده و همه به ویژه به آن علاقمند هستند.

وی افزود: آمریکا و اسرائیل مشتاق صدمه زدن به ایران هستند ولی جرات این کار نداشته و نمی توانند. البته این ناتوانی آنها خواست خدا و عنایت امام زمان(عج) است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان تصریح کرد: ما وارث سرمایه های بزرگ معنوی از جمله دفاع مقدس هستیم که به آسانی به دست نیامده و همراه با تحریم و فشارهای بین المللی بسیار بوده است.

آیت الله جزایری بیان کرد: چنانچه پیوند معنویت را با هنر معماری اسلامی و تجسمی اجرایی کنیم، یک مجموعه شکیل، زیبا و حتی نمونه ای برای گردشگری به دست می آید. بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) نیز یکی از نمادهای اجرایی شدن این پیوند است.

وی عنوان کرد: گردشگران معنای این هنر را به خوبی می فهمند و خوشبختانه فضای بسیار خوب و زیبایی برای این بیمارستان طراحی شده است. در حقیقت به تلفیق هنر و معنویت در ساخت این بیمارستان بسیار توجه شده و انسان را به خود جلب می کند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: پادگان های مختلف موجود در خوزستان همگی ارزش گردشگری دفاع مقدس را دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها