مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

میزبانی ۱۰۰ مدرسه در کرمان از زائران مرقد مطهر شهید سلیمانی است

میزبانی ۱۰۰ مدرسه در کرمان از زائران مرقد مطهر شهید سلیمانی است «رضایی» از آمادگی خانه معلم، کانون‌های فرهنگی تربیتی، میهمانسرای فرهنگیان و حدود ۱۰۰ مدرسه در شهر کرمان برای اسکان روزانه بیش از ۲۰ هزار زائر مرقد شهید سلیمانی خبر داد.
کد خبر: ۵۶۳۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰ - 26December 2022

۱۰۰ مدرسه شهر کرمان آماده میزبانی از زائران مرقد مطهر شهید سلیمانی است

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان،«رضا رضایی» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان امروز در جمع مدیران مدارس محل اسکان زائران مرقد مطهر شهید سلیمانی با اشاره به استقبال مردم استان‌های مختلف و کشورهای حوزه جبهه مقاومت برای حضور در سومین سالگرد شهید سلیمانی، اظهار داشت: در این شرایط اولویت ما در زمینه اسکان و رفاه زائران قرار گرفته و سعی داریم با امکانات موجود بهترین شرایط را مهیا کنیم.

وی از آمادگی آموزش و پرورش استان برای اسکان روزانه بیش از 20 هزار نفر از زائران مرقد مطهر شهید سلیمانی در شهر کرمان خبر داد و گفت: خانه معلم، کانون‌های فرهنگی تربیتی، میهمانسرای فرهنگیان و حدود 100 مدرسه در شهر کرمان آماده‌سازی و تجهیز شده و در اختیار زائران مرقد شهید سلیمانی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در مدارس استان در ایام سومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی، افزود: اجتماع بزرگ دانش‌آموزان دختر متوسطه استان در روز 13 دی‌ماه در محل گلزار شهدای کرمان با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار می‌شود.

وی از پیاده‌روی ویژه فرهنگیان و اجتماع آنها در محل گلزار شهدای کرمان در روز پنجشنبه 15 دی‌ماه خبر داد و افزود: موکب‌های ویژه ادارات آموزش و پرورش نیز در گلزار شهدای کرمان و سطح شهر راه‌اندازی خواهد شد که علاوه بر خدمات رفاهی به زائران خدمات فرهنگی را نیز ارائه می‌دهند.

رضایی گفت: جشنواره کشوری عهد دانش‌آموزان دبستانی با شهید سلیمانی نیز با حضور دانش آموزان دوره ابتدایی سراسر کشور روز 22 دی‌ در کرمان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین