وزیر آموزش و پرورش:

اقتصاد قوی از درون فرهنگ قوی حاصل می‌شود

اقتصاد قوی از درون فرهنگ قوی حاصل می‌شود «نوری» با بیان اینکه قانون بودجه مبتنی بر اقتصاد است، اصلاح آن را ضروری دانست و گفت: این قانون باید مبتنی بر فرهنگ باشد و اقتصاد قوی از درون فرهنگ قوی حاصل می‌شود.
کد خبر: ۵۶۳۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹ - 27December 2022

اقتصاد قوی از درون فرهنگ قوی حاصل می‌شود/ احیای دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلمبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، «یوسف نوری» وزیر آموزش و پرورش امروز در دیدار با آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: تولیدات دانش بنیان محصول انجام کارهای فرهنگی و توجه به فرهنگ است و اگر به آموزش و پرورش نیز در خرده نظام‌ها توجه می‌شد، مطمئنا موفق می‌شدیم.

وی با اظهار اینکه قانون بودجه مبتنی بر اقتصادی است، اصلاح آن را ضروری دانست و افزود: این قانون باید مبتنی بر فرهنگ باشد و اقتصاد قوی از درون فرهنگ قوی حاصل می‌شود.

نوری با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان مأموریت‌گرا نبوده است و باید به ریل خود برگردد، گفت: احیای دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم از قطعات سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

وی یادآور شد: طبق دستور رئیس جمهور قرار است برخی از ساختمان‌های دستگاه‌ها به آموزش و پرورش داده شود و منتظریم این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید براین که حوزه‌های تربیتی و یادگیری باید تلفیق شود، ارزشیابی از دانش آموزان را مرحله‌ای یادگیری دانست و تصریح کرد: نظام آموزش و پرورش نیازمند کار ویژه است و اکنون توازن بین رشته‌ای به هم خورده است.

وی اذعان داشت: افزوده شدن ۷۰ هزار دانش آموز هنرستانی و ۱.۹ درصد دانش آموزان ریاضی از برنامه‌ها است و هنرستان‌ها از حالت مستقل و جزیره‌ای به هنرستان‌های جوار سوق داده و تاکنون ۴۰ هنرستتان جوار ایجاد شده است.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: ۱۷ هنرستان جوار کشاورزی است و دستورالعمل احیای امور تربیتی نیز ابلاغ شده است و اقداماتی در راستای سند تحول بنیادین در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین