فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:

حضور شهدای گمنام فرصتی برای پیوند دادن جوانان با دفاع مقدس است

سرهنگ «پوراسماعیل» گفت: حضور این شهدا در اقصی نقاط کشورمان فرصتی است تا نسل جوان را که با فرهنگ شهادت و دفاع مقدس آشنایی کم‌تری دارند، انس و پیوند بدهیم.
کد خبر: ۵۶۳۹۰۵
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۵ - 27December 2022

سرهنگ پاسدار «حسین پوراسماعیل» فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز در حاشیه مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر شهدای گمنام در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در تبریز، اظهار داشت: شهدای گمنام دفاع مقدس که سالیان سال به دور از وطن و خانواده‌های خود گمنامانه در جبهه‌ها بودند، با حضورشان در شهرمان حال و هوای جبهه و جنگ و فرهنگ ایثار و شهادت را برای ما به‌ویژه نوجوانان و جوانان تداعی کردند.

وی افزود: حضور این شهدا در اقصی نقاط کشورمان فرصتی است تا نسل جوان را که با فرهنگ شهادت و دفاع مقدس آشنایی کم‌تری دارند، انس و پیوند بدهیم.

«پوراسماعیل» با بیان اینکه معرفی و شناساندن راه شهدا امری ضروری است، تاکید کرد: تمامی نهادهای فرهنگی مسئولیت و تکلیف دارند که برای پاسداشت خون شهدا و معرفی ارزش‌های دفاع مقدس و مسیر شهیدان، به شکل جهادی کار کنند و امیدواریم که بتوانیم در عمل به این وظیفه خطیر توفیق پیدا کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها